Većina nas je makar jednom u životu naletala na osobu koju nije zanimala stalna veza. Ma koliko se trudili, interesovanje je izostajalo, jer naša nesuđena ljubav samo gleda šta joj život još može ponuditi. Ne brinite, nije do vas. Astrolozi tvrde da ova tri horoskopska znaka nije moguće ukrotiti.

Bliznaci

Teško im je da se posvete jednoj osobi jer je sloboda ono što im je najviše potrebno. Preziru dosadu i montoniju zato brzo gube interesovanje u vezi, i sve doživljavaju kao prolaznu avanturu. Ipak, Blizanci se i te kako mogu zaljubiti.  Tada su spremni na sve, uživaju da provode vreme sa parnerom, ali ne vole da planiraju i misle o onome što će se dogoditi za nekoliko godina. Žive za trenutak. Blizancima je potreban partner koji je pun samopouzdanja, brzoplet i željan pustolovina. 

Lav


Lavovi su jake ličnosti koje čeznu za pažnjom. Zavisni su od komplimenata i okružuju se isključivo ljudima koji im se dive. A to se uglavnom dešava na početku veze. Kada veze uđe u mirne tokove Lavovi požele novu potvrdu da su posebni. Sve im brzo dosadi, čim izgube interesovanje traže novu ljubav. Često su oni ti koji iznevere partnera.

Strelac

Ovaj vatreni znak je rođen da putuje i istražuje. Nezavisni su, znatiželjni i uvek traže nešto novo. Strelčevi obožavaju da upoznaju nove ljude i dosadu preziru. Pomisao da se vežu za jednu osobu izaziva im osećaj panike. Zato Strelca ne pokušavajte da držite na "kratkoj uzici". Uvek biraju manje dominatne partnere jer vole da budu glavni i sami podešavaju tempo života. Snažna ličnost koja ima bistar um i koja zahteva mnogo pažnje, obično nije Strelčev izbor. Oni vole da vladaju u vezi.

Izvor: Lepa&Srećna