Pojedini znakovi zodijaka su toliko dobri, pažljivi i nežni da svi požele da ljubav sa njima traje večno. Zaista su stvoreni za ljubav, parnerske odnose i umeju da vole. Kada ih partneri izigraju i kada dođe do raskida to ne bude dobro ni za koga. Ne praštaju izdaju, prevaru, a druga strana doživotno pati za njima. Evo za kojim znakovima svi gube glavu.

Vaga

Vage su prave predstavnice smirenosti, mirne ljubavne luke, pa atmosfera u kojoj je previše trzavica, svađa njima nikako ne prija. Važe za jedan od najatraktivnijih znakova zodijaka da za njima svi gube glavu i žele da ih osvoje, a kada ljubavi dođe kraj nikada ne mogu da zaborave strastvene Vage.

Rak

Spremni da potpuno zanemare sebe zbog partnera, da budu u vezama do poslednjeg atoma snage i do iznemoglosti da drže sve to u sebi. Njih nije lako voleti, ali kada ih zavolite u vašem srcu su do kraja života. Teško ih je zavoleti, a još teže zaboraviti.

Bik

Bikovi nikako ne vole izdaju i prevaru. U stanju su da doživotno pamte uvredu partnera i to sve samo zato što znaju koliko pruže svojim dragim osobama. U stanju su da vole do iznemoglosti, da pruže sve najbolje što mogu partneru, ne tražeći ništa zauzvrat. Nakon raskida sa njima partner pati, jer zna šta je izgubio.

Ribe

Pomalo sebične, ali pune ljubavi i velikodušne. Ribe su u pravom smislu reči "ribe", neponovljive, neodoljive i za njima partneri gube glavu, osvajaju ih na sve moguće načine, a kada ih izgube pate doživotno.

Izvor: Lepa&Srećna