Koliko god da se trudite da budete korektni kada pokušavate da izađete iz ljubavnog odnosa, jednostavno s njima nema pravog načina. Tražiće dodatno objašnjenje, trenutak kada je sve tačno krenulo po zlu. Razumite ih, izgleda da su zvezde krive za to.

Ribe su znakovi kojima je intucija izuzetno izražena pa je velika verovatnoća da su osetili vaše namere pre nego što ste i sami bili sigurni da li želite da završite vezu. Za to vreme su pripremali taktiku kako da vas zadrže. Ribe važe za velike usamljenike horoskopa, koji mogu da funcionišu solo bez problema, ali  ako im se učinilo da ste osoba sa kojom žele da provedu život, neće vas lako pustiti. Ideja da će vas izgubiti i da će morati ponovo da se navikavaju na nekog novog za njih je zastrašujuća.

Zato, nemojte da vas iznenadi ako se još jače vežu za vas onda kada vi poželite malo dodatnog prostora i vremena za sebe. Počeće naglo da ih interesuje baš svaki detalj koji je vezan za vaš život, od toga šta ste doručkovali čak i ako im kuvanje ne ide od ruke, do toga koliko ste "ponavljanja" uradili u teretani.

Poruke kojima se kraj ne nazire, a u kojima žele da vam stave do znanja koliko im značite i da drugačiji život ne mogu ni da zamisle, postaće deo noćne rituine, a pravi pakao sledi tek onda kada najzad skupite hrabrost da ipak kažete da sa njima dalje ne možete. Spremite se na bombardovanje porukama u kojima će zahtevati objašnjenje, predlagati da se vidite još još jednom te i da lepo razmislite o svojoj odluci.

"Kako si mogao/mogla?“ "Možemo li da popričamo?" i "Ovo ne može kraj!!!“, poruke su koje ćete dobijati neko vreme dok Ribe ne shvate da je zaista kraj.

 Izvor: Lepa&Srećna