Kažu da je najveća sreća u životu pronaći srodnu dušu, ali taj put nije uvek lak. Oni koji se panično boje samoće i po svaku cenu moraju da imaju nekog pokraj sebe, često budu zaglavljeni u vezi s pogrešnom osobom. Igrnorišu savete bliskih ljudi, i na ono što sami vide - zažmure. Po mišljenju astrologa ovo su znakovi koji imaju najmanje sreće u ljubavi.

Ovan

Moraju da budu vođe u svemu, i profesionalno i privatno. Često ulaze u emotivne veze sa osobama koje su uspešne i atraktivnog izgleda samo da bi se pred drugima razmetali svojim plenom. Zato se često dogodi da nalete na osobu koja im uopšte ne odgovara po karakteru, a dok to shvate obično bude kasno.

Blizanci

Oni se panično boje samoće. Ne vole sami da šetaju, idu na kafu, gledaju film, zato je njima ispunjen emotivni život najvažniji. Često ulaze u vezu iz pogrešnih pobuda - kako ne bi bili sami, pa se zaljubljuju u svakog ko im makar na neko vreme pruži taj osećaj sigurnosti.

Rak

Najveći emotivci Zadoijaka često upadaju u emotivne klopke. Čim im neko pruži ljubav i pažnju oni se vezuju brzinom svetlosti. Na kraju, kada saznaju da emocije nisu bile iskrene, završe slomljenog srca.

Strelac

Hoću samo onu/onog koji me neće" je izreka koja najbolje opisuje ove vatrene znakove. Žude za nedodirljivim partnerima koji se nimalo ne interesuju za njih, zato dane provode u opsesiji i patnji. S druge strane, u vezi traže potpunu slobodu, ne žele ograničenje niti bilo kome da polažu račun. Njih je teško pratiti, i zato često na kraju balade ostaju sami.

 Izvor: Lepa&Srećna