Nedeljni horoskop od 2. do 8. novembra 2020. godine nas podseća da je Merkur i dalje u izazovnim aspektima, premda je krenuo direktnim hodom!

OVAN

Ove nedelje Ovnovi ulaze u period sa više optimizma ne emotivnom planu, slobodni pripadnici znaka mogu imati više novih kontakata, naročito sa osobama iz inostranstva. Zauzeti Ovnovi bi mogli imati period naglašene nervoze, ali će to zahvaljujući partneru uspeti da prevaziđu.

BIK

Bikovima ove nedelje ljubav neće biti u prvom planu, zauzeti sa partnerom prolaze kroz period stagnacije, dok slobodni pripadnici znaka mogu nekoga upoznati, naročito preko posla. Neki Bikovi mogli bi imati susret sa osobom koja će ih veoma privući, a moguća je i uzbudljiva emotivna veza.

BLIZANCI

Blizancima ove nedelje sve kreće na bolje, velika doza optimizma preneće se i na njihov ljubavni život, pa tako mnogi slobodni pripadnici znaka mogu očekivati burne događaje, nova poznanstva i ljubavi. Zauzeti Blizanci će se više posvetiti partneru, a emotivni odnos će se popraviti.

RAK

Rakovi će ove nedelje osećati povećanu tenziju u svojoj vezi, a odnos sa partnerom može nekada da preraste i u svađu. Ipak mnogi će biti vrlo strpljivi i tolerantni, tako da će uspeti da prevaziđu nesporazume. Slobodni mogu imati nove kontakte, ali oni neće uspeti da prerastu u nešto više.

LAV

Lavovima ove nedelje ljubavni život dolazi u prvi plan, naročito ako su slobodni i žele da sretnu pravu osobu za sebe. Mnogi će imati prilike za nova poznanstva, ali i nove ljubavne veze, a potreba da zablistaju u društvu će im se ostvariti. Zauzeti će unositi više optimizma u svoju vezu.

DEVICA

Device ove nedelje neće imati burna dešavanja na emotivnom planu, biće ovo za mnoge mirniji period u kojem će naročito oni zauzeti moći da stabilizuju svoj odnos sa partnerom. Slobodne neće pratiti naročita sreća u ljubavi, a oni kojima se neko već dopada mogli bi da započnu novu vezu.

VAGA

Vage ove nedelje postaju veoma aktivne kada su druženja i novi kontakti u pitanju, pa slobodni tako mogu sresti osobu koja će ih veoma privući, ali i započeti novu ljubavnu vezu. Zauzete Vage mogu sa partnerom imati nesuglasica, ali će uspeti da srede probleme.

ŠKORPIJA

Škorpije ove nedelje mogu imati uspeha u novim ljubavnim vezama, ali su neke tajanstvene i ne žele da otkriju svoje planove. Škorpije u svežim vezama, poboljšaće odnos sa voljenom osobom. U ozbiljnim vezama biće mirno, a ovaj period proći će bez značajnih promena.

STRELAC

Strelčevi ove nedelje ulaze u povoljniji emotivni period, pa će mnogi zauzeti pripadnici zanka postati okupirani svojom ljubavnom vezom i biti posvećeniji partneru. Slobodni će imati više šanse da sretnu osobu koja će im se izuzetno dopasti, a na pomolu su i nove ljubavne veze.

JARAC

Jarčevi ove nedelje mogu mnogo energije trošiti na svoj privatni i porodični život, koji će biti ispunjen različitim događajima, ali je moguća i povećana nervoza u odnosu sa partnerom, iz čega mogu nastati i razmirice. Slobodnima u ovom periodu sreća u ljubavi neće biti naročito naklonjena.

VODOLIJA

Vodolije ove nedelje najviše i radosti mogu doživeti u prijateljskom društvu, gde mogu upoznati osobu koja će ih veoma privući i sa kojom je moguća nova ljubavna veza. Zauzeti pripadnici znaka osećaće kako partner u vezu unosi novi optimizam i što će se i njima samima dopasti.

RIBE

Ribama će ova nedelja biti mirnija i neće doneti neke promene u njihov emotivni život. Zauzeti mogu biti okupirani privatnom situacijom, a odnosa partenom je stabilan. Slobodni neće imati previše šansi da ostvare ljubavne planove, ali su preko posla moguća nova poznanstva.

Izvor: Conoplja news