Novembar 2020. godine je mesec velikih i dobrih promena i aktivne pažnje. Savršen za maštanja, kreiranje želja i preduzimanja koraka ka željenoj budućnosti jer ovaj mesec ispunjava sve zamišljeno i zacrtano. Ostvarenje želja deli se u tri faze: prva, zamislite želje koje samo od vas zavise. Druga, razmislite koja sredstva i koraci su vam potrebni za ostvarenje. Treća, pomislite šta sve zavisi od potencijalnih spoljašnjih prepreka i kako ih možete izbeći.

Astrolozi ističu da se u novembru mogu ostvariti želje za sledeća 4 znaka Zodijaka: Bik, Rak, Strelac i Devica. Njihove želje su na sigurnom putu ostvarenja, jer će zavisiti samo od njih. Najviše uspeha očekuje ih na profesionalnom planu, ali im podršku daje i povoljna finansijska situacija. Energija obilja vas može pozitivno iznenaditi ovog meseca. Bićete izuzetno kreativni, pa oni koji žele da se o tvare u nekom novom sopstvenom projektu, imaće puno ideja i inspiracije. Brzo ćete osetiti kako se željeno ostvaruje. Ne zaboravite da zahvalite za sve dobre stvari koje vam život donosi.

Manje šanse za ostvarenje želja imaju Škorpija, Lav, Jarac i Vaga, jer u poslednjem mesecu jeseni puno toga zavisiće od drugih. Možda ćete dobiti ono čemu se nadate, ali samo ako vam drugi pomognu da se popnete do vrha. Ništa bolja energija ne očekuje Ovna, Ribe, Blizance i Vodolije, ali oni neće odustati od svojih želja. Možda ovo nije vaše vreme, ali ne dopustite da vas snovi napuste. Radite na njima, usavršavajte se, preuzmite sve što bi podstakli njihovo ostvarenje. U decembru je već moguća veća sreća.

Izvor: Lovesensa