Horoskopkaže da sa ulaskom u novu 2021. godinu ulazimo u godinu izobilja, srećnih događaja i novih mogućnosti. Konačno ćemo moći da odahnemo i život gledamo pozitivnijim očima! Dakle, 2021. godina biće sudbonosna, pre svega za ova tri znaka.

Škorpije čekaju mnoga iznenađenja i nove šanse. 

Škorpije će mnogo putovati, otkriće lepa mesta za koje nisu ni znali da postoje, a doći će i do promene mesta boravka. Na ličnom planu, Škorpije očekuju mnogo ljubavnih veza, ali većina tih veza će izgoreti brzo. Ali nakon svih tih vezica i veza, Škropije ipak čeka sigurna luka, pa će i oni osnovati porodicu koja će im dugi niz godina donositi sreću i zadovoljstvo.

Bik mora sam da odluči šta mu je važno!

Velika zarada ili posao po njegovom ukusu sa malom zaradom. To će postati kamen spoticanja, izbor će biti težak, ali kada Bik napokon odluči, sve će ići lakše i brže. Kod kuće ćete napokon dovršiti sve popravke i preuređenja. Uredićete svoj dom kako vam odgovara. Kada rešite probleme sa poslom, a i kućom, vaš privatni i ljubavni život doživeće harmoniju i to iz razloga jer će harmonija već vladati vašom dušom.

Rakovima 2021. godina donosi izbavljenje od svih problema. 

Jednom zauvek moći će iza sebe da ostave sve nedaće. Već od prvih dana 2012. godine, shvatiće da je život lep i taj osećaj će trajati. Rakovi će ove godine doživeti veliku ljubav.  Neki Rakovi će ispraviti greške iz prošlosti, pa tako oslobođeni, napokon će pronaći osobu sa kojom će hteti da stvaraju porodicu.

Izvor: Stil