Horoskop predviđa da će mesec novembar 2020. godine biti period prosvetljenja, korišćenja naučenih i stečenih lekcija, kao i nove, pozitivnije energije.

Već na samom početku meseca retrogradni Merkur prelazi u direktnu fazu i donosi poboljšanja na nivou komunikacije. Prema numerolozima, u novembru imamo dva niza anđeoskih brojeva 111 (1.11.) i 1111 (11.11.) - očekuje nas prilika za manifestaciju i vizualizaciju želja.

Godina iza nas je bila zaista turbulentna, ali sada je prilika da obnovimo svoju energiju, ostavimo negativno iza sebe i pročistimo svoje energetsko polje.

Hajde da naš novi izazov bude da svi zajedno budemo pozitivniji na kraju 2020. godine i oživimo nadu da će ipak sve biti dobro.

Evo kojih 5 znakova u novembru očekuju sreća i pozitivne promene:

Škorpija

Život Škorpije je crno-beli, ali u novembru mesecu može biti samo beo, svetao, čist.

Imaćete dobre odnose sa bliskim ljudima, porodicom, prijateljima i partnerom, a oni vam mogu pomoći i usmeriti vas na pravi put. Ne zanemarite vredne savete.

Zvezde vam u prvoj polovini novembra pomažu da otpustite negativnost zbog događaja iz prošlosti i pomažu vam da pronađete duševni mir. Ovakvo stanje pomoći će da rešite bilo kakav problem - poslovni ili privatni.

U drugoj polovini novembra očekuje vas inspiracija, snaga i sjajna energija. Imaćete motivaciju i želju da uradite nešto veliko. Sve što započnete u novembru može vam doneti dugoročan uspeh. Strahovi i brige nestaju, a život se menja na bolje.

Blizanci

Zvezde vam daju hrabrost da izađete iz zone komfora i promenite svoj život. Moguće je da ćete promeniti posao ili vas očekuje nova emotivna veza. Uspećete da rešite neke porodične probleme ili vas očekuje preseljenje u drugi grad.

Novembar je za vas mesec svetlih boja. Uprkos hladnom vremenu, vaša duša će biti svetla i topla. Sada imate priliku da započnete posao ili hobi za koji ranije niste imali vremena. Budite prirodni i iskreni prema sebi.

Ribe

Očekuju vas pozitivne situacije i događaju. Imate sjajan optimističan stav, a to će se naročito dobro odraziti na polje ljubavi. Ovo je dobar mesec za romantiku, flert i nova poznanstva.

Posmatrajte sebe kao pobednika i tako žete uspeti da rešite svaki izazov. Uspostavljate savršen balans između poslovnog i privatnog života. Pred vama je jedan zanimljiv i inovativan kraj godine.

Ovan

U porodici vlada harmonija, a zvezde su odlučile da vas dodatno obraduju - novembar je sjajan mesec da sretnete veliku ljubav. Nova poznanstva donose puno pozitivnih emocija.

Bićete prilično zauzeti i angažovani na raznim poljima, a pratiće vas odlično raspoloženje. Vraća vam se duševni mir i pronalazite pozitivne aspekte u svom unutrašnjem biću. Sudbina vam je naklonjena - očekuje vas sreća.

Devica

U novembru ćete na svojoj koži osetiti šta je istinska sreća. Ali budite oprezni kome pružate svoju energiju, jer vam jedan pogrešan potez može pokvariti raspoloženje. Ne treba obraćati pažnju na negativne ljude oko sebe.

U ovom mesecu dogodiće se određene stvari koje će vam zaista promeniti život. Očekuju vas pozitivne emocije, snaga i dobre misli. Fokusirate se na velike ciljeve i to vam daje šansu da poboljšate svoju životnu situaciju. Krajem novembra očekuju vas sjajni rezultati.

Izvor: Lovesensa