Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZABORAVITE NA SILIKONSKE USNE, OVO JE SADA HIT: Hirurg za L&S otkriva koji zahvat je trend br.1

Pitali smo hirurga Vladimira Arsenijevića koje su trenutno najpopularnije estetske korekcije.

  Izvor: Printscreen/ YouTube Alexey Markelov MD Plastic Surgery, Insatgram drvladimir.arsenijevic

Poslednjih godina smo imali prilike da vidimo mnogo estetskih zahvata koji izgledaju veoma ružno, nepristojno i nesrazmerno. Mnoge žene su se podvrgle ovakvim korekcijama, a uz to su se grdno i pokajale.

Možda će vas zanimati

Nedavno su osvanuli natpisi u novinama vezani za lažne hrirurge i nadrilekare, koji, po svemu sudeći, nisu imali nimalo etike, stručnosti, ali ni obraza, pa su unakazili mnoga lica. U prošlom razgovoru sa, specijalistom hirurgije dr Vladimirom Arsenijevićem, dotakli smo se teme kako da žene prepoznaju stručnost lekara i kako da izbegnu koban scenario. Sada nam je hirurg otkrio koji su to zahvati najpoželjniji, a koji su "pase".

"S obzirom da nastupaju letnji meseci, estetika je u koraku s vremenom, u smislu da pacijete pripremam za letnju sezonu sa tretmanima revitalizacije i mezoterapije kože. Pogotovo posle maski i kovida, najveći trend jeste podizanje tonusa lica i osvežavanje kontura kože", objasnio nam je dr Vladimir Arsenijević i istakao da je, konturisanje srednje trećine lica ili "džo lajn", jedan od zastupljenijih tretmana ove godine, a zatim je dodao: "Pune usne su izašle iz mode pre svega jer su materijali tih nepristojnih usana zabranjeni, jer su trajni i veštački”.

Pročitajte i ovo

Specijalista hirurgije nam je objasnio kakve posledice vađenje veštačkih materijala (biopolimera) može izazvati.

"Nakon hiruške intervencije stvara se ožiljno tkivo, kakvo ožiljno tkivo će se stvoriti, kakve će vrste i obima biti zavisi od naše sklonisti ka ožiljcima. To nije nimalo srećno rešenje, ni stavljanje tog materijala, ni samo vađenje".

Mnoge devojke su se povrgle ranijem trendu silikonskih usana, a nakon toga, kada je trend prošao, morale su da vade veštačke materijale. Doktor Arsenijević nam je objasnio da li nakon vađenja silikona iz usana, smemo da stavljamo hijaluron, supstancu koja je potpuno prirodna.

"Apsolutno možete, hijaluron je sasvim bezbedno i pristojno rešenje, ukoliko želite veće usne. Hijaluron, ukoliko ga radi stručnjak, može sasvim lepo da stoji i da ukloni sve defekte koji su prethodili".
Vladimir Arsenijević je istakao da devojke često na društvenim mrežama vide slike poznatih ličnosti, nakon toga mu traže slično, a evo kakvo je njegovo mišljenje po pitanju toga.

Možda će vas zanimati

"Dešava se da mi pacijentkinje pokažu slike nekih lica, poznatih ličnosti, međutim kada krenemo u razgovor dođemo do zaključka da to možda njima ne bi stajalo, ali i kada dođu sa takvim fotografijama to su zaista neka pristojna lica. Ja ih uvek uputim da je to samo fotografija i uvek ih mogu ubediti da je to nešto lepo, ali da se ne slažem sa tim", objasnio je hirurg i istakao: "Velika je razlika između uživo rađenog lica, od onoga što se vidi na fotografijama. Znate kako,i na Maldivima se slika sa filterom".

Pročitajte i ovo

Izvor: Lepa&Srećna/ Ana Kljajević

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije