Ana Bekuta jako vodi računa o fizičkom izgledu. Birano se hrani, redovno vežba a negu lica prepušta stručnjacima. Otvoreno je govorila o tome kakvim estetskim zahtevima se podvrgava svakodnevno.

"Još uvek ne razmišljam o tome da idem pod nož i da se podvrgavam plastičnim operacijama, a već sam probala i svakodnevno koristim sve što je u domenu lasera, vakuuma ili nečega što ne boli, a pomaže. Zatežem podbradak i vrat specijalnim vakuumom i laserskim zracima",  ispričala je nedavno i istakla da iako je pristalica estetske hirugije smatra da neke javne ličnosti nemaju meru.

"Nemam ništa protiv plastičnih operacija, ali imam protiv toga da sve žene liče jedna na drugu zato što rade iste operacije. Takođe, na isti način pumpaju usne. Mislim da treba da budu malo raznovrsnije. Ako bi svaka to radila u skladu sa svojim oblikom lica i očiju, to bi bilo estetski lepše. Ponavljam, pristalica sam plastične hirurgije, ali smatram da se neke javne ličnosti previše upuštaju u to i da je sve otišlo u drugu krajnost", rekla je Bekuta za Alo!.  

Pevačica je sada odlučila da se podvrgne još jednom popularnom bjuti tretmanu - podizanje obrva - kako bi osvežila svoj izgled. Taj zahvat je potpuno promenio izgled Aninog lica, a njeni fanovi su oduševljeni time.

Izvor. Lepa&Srećna