Učesnik rijaliti programa "Veliki brat", "Parovi" i "Zadruga" Brendon Radonjić oglasio se na društvenoj mreži Instagram oštrom porukom.

Naime, on je na storiju objavio sledeće:

Svi doktori što su takli moje lice su me unakazili. Smatram da ima mnogo ljudi i klinika koji žele novac, a ne znaju svoj posao. Samo da mi malo ojača Instagram i možda Jutjub, krenuću sa svojom javnom osvetom, doktorima što nemaju pojma da rade estetiku.

Ova poruka privukla je posebnu pažnju i zbog brojnih slučajeva nadrilekarskog bavljenja estetskim korekcijama koji su prijavljeni nadležnim organima.

Brendon poruka plastične operacije
Instagram / i.am.brendon 

Na svom novom nalogu Brendon ima tek nekoliko fotografija, ali je uz neke pisao oštre poruke "svim kojima se ne dopada moj sadašnji izgled".

Intervencijama na licu on je dosta promenio fizionomiju. Naročito se ističe sada popularna tehnika "mačje oči" za koju se, obično, odlučuju žene. Kako mnogi kažu, skoro svaka dama koja radi kapke ili podočnjake poželi da malo iskosi liniju oka kako dobila taj mačkasti pogled. 

Brendon Radonjić
ATA / Antonio Ahel 

Kod Brendona mnogi primećuju i dosta filera na usnama i jagodicama, pa mnogima deluje gotovo neprepoznatljivo u poređenju sa prvim pojavljivanjima u javnosti.

Izvor: Lepa&Srećna