Pevačica katarina Živković je od kada se pojavila na sceni, do danas mnogo promenila svoj izgled. U više navrata je isticala šta je sve radila, a po svemu sudeći, ona o tome otvoreno govori i ne krije korekcije.

Pojedini je zbog intervencija osuđuju i nazivaju je "silikonskom kraljicom", govore da je previše veštačka, dok drugi smatraju da je sve što je uradila skladno i sa merom.

Nedavno je u jednoj emisiji objasnila koliko se promenila u odnosu na početke i otkrila da li bi se ponovo podvrgla korekcijama i menjala nešto.

"Lepo je to što imam svetle oči, jer sam prirodna plavuša. Farbam se u smeđe pa one dođu do izražaja", objasnila je katarina u emisiji "Grand Magazin Tv Grand" i dodala: "Uglavnom sam zadovoljna svojim izgledom. Više drugi ljudi oko mene govore kako s godinama sve bolje izgledam. Ja sama nikad nisam umela da govorim o sebi. I nikad nisam zadovoljna. Ja mogu da ti nabrojim jedno 25 stvari kod mene koje bih menjala. Ali to je zato što nisam objektivna".

Pevačica Katarina Živković ima 31. godinu i trudi se da se godine na njenom licu ne vide. Vodi računa o koži, neguje je i u svom telu se odeća odlično,. Za sam kraj je otkrila da ništa ne bi trenutno menjala i da je poprilično zadovoljna sobom.

Izvor: Lepa&Srećna