U poslednje vreme jedna od najaktuelnijih tema jeste lažni hirurg Sava Knežević, koji je vršio mnoštvo estetskih zahvata i intervencija bez lekarske diplome. On se sumnjiči zbog lažnog predstavljanja (kao lekar), nadrilekarstva, a uz to je osakatio i desetine ljudi predstavljajući se kao lažni plastični hirurg.

Mnoge estradne ličnosti su reklamirale njegovu ordinaciju, a uz to bi dobile besplatne zahvate. Nisu ni slutile da se ne radi o lekaru, već o maseru iz Batajnice koji se lažno predstavljao.

Jednom prilikom je Sava Knežević je otkrio koje poznate lepotice su dolazile kod njega i koje novčane iznose su davale za svoje operacije.

Jedna od poznatih lepotica koja je dolazila kod lažnog hirurga je bila Jovana Nikolić, koja je estetske intervencije platila čak 7.000 evra. Druga na listi je Severina, koja je na svoje zahvate potrošila 9.000 evra, a Sava je svojevremeno objasnio i šta bi na njoj korigovao.

"Kada je reč o Severini Kojić, ako izuzmemo stari silikon u usnama, za sve ostalo se može reći da je manje-više perfektno odrađeno. Tu je očigledno da je rađen i lifting lica, odnosno jagodice, botoks, nos je malo korigovan, kao i vilica. Što se tiče Severine, ja bih joj jedino izvadio silikon iz usana i reparirao nekim prirodnim materijalom kao što je hijaluronski filer. Siguran sam da bi to sasvim lepo izgledalo", rekao je za magazin "Vip".

Na njegovoj listi poznatih ličnosti je i Aleksandra Prijović, za koju je on svojevremeno govorio da bi poradio na njenim konturama lica. Ona je takođe, a za svoje estetske zahteve je dala veliku sumu novca, čak 8.000 evra. Andreana Čekić je intervencije platila oko 6.000 evra, a Sava je za nju rekao da izgleda kao i sve devojke koje žele da budu klonovi sestara Kardašijan. 

Pomenuti lekar je uhapšen zbog svojih nadrilekarskih sposobnosti, zbog intervencija koje je izvodio bez diplome, a na kraju svega se postavlja jedno pitanje: "Da li se njegovi radovi mogu popraviti?".

Izvor: Lepa&Srećna