Jupiter je poznat i pod nadimkom "Velika sreća", a zvezde su nam za jun najavile da kreće retrogradno. Kad uđe u retrogradni hod, onda počinje period kad treba proveriti u kojoj oblasti vam je potrebna pomoć zvezda - tada možete da pojačate svoje napore i dođete do uspeha koji vam je izmicao - u polju ljubavi, posla, zdravlja. Od 20. juna 2021. godine, retrogradni Jupiter može da pomogne svakom horoskopskom znaku!

OVAN

Suviše vremena provodite sami u poslednje vreme, zato protegnite noge i izađite u društvo. Kontaktirajte svoje dobre veze, neko ima već spreman veliki poklon za vas.

BIK

Vreme je da se ponovo posvetite poslu do maksimuma. Malo ste bili "digli nogu" sa gasa, ali moguć je novi uspeh u karijeri.

BLIZANCI

Palo vam je samopouzdanje, nema mnogo razloga da idete na tako sitne ciljeve. Vreme je da se osvežite i prestanete da sumnjate u sebe.

RAK

Nauživali ste se uspeha u poslednje vreme, ali malo zapostavili rad na sebi. Potražite hobi koji vam donosi osećaj oslobađanja - to vam je potrebno.

LAV

Počinjete da savladavate svoj ego, ali još vas čeka veliki posao oko obuzdavanja u intimnoj vezi. Poverite se partneru, on/ona vam može biti saveznik u tome.

DEVICA

Dosta ste vremena provodili s prijateljima u poslednje vreme, malo se posvetite i svom zdravlju i odmoru. Ne možete baš svima da izlazite u susret.

VAGA

Pomerite svoj fokus na uživanje - svakog dana uradite bar nešto sitno za sebe. Dodatno - u poslu insistirajte na onom što volite, preletite rutinski stvari koje vam ne pružaju zadovoljstvo.

ŠKORPIJA

Savršen susret! Baš kad budete shvatili šta je to što vam treba, nailazi u vašem životu osoba koja baš to može da vam pruži.

STRELAC

Dosta ste se posvetili svom unutrašnjem, intimnom svetu. Mnogo ste uradili i u kući. Sad dolazi vreme u kojem treba da se i pred drugima izborite za malo drugačiji status. Zvezde su na vašoj strani.

VODOLIJA

Toliko dugo ste sebe stavljali u drugi plan, sad je vreme da se to promeni. Razmislite kako da konačno uradite nešto za sebe.

RIBE

Jupiter je u vašem znaku i može vam otvoriti koja god vrata želite! Razmislite - gde vam je njegova pomoć najviše potrebna?

Izvor: Lepa&Srećna