Kod nekih ljudi je intuicija izražena do te mere da se čini da mogu da čitaju misli. Ova četiri horoskopska znaka su prave empate i tačno osećaju tuđe emocije.

Ovan 

Oni su eksperti za detektovanje tuđih emocija. Toliko su oštroumni da brzo mogu da pročitaju tuđu energiju. Brzo prepoznaju ako se neko ne oseća dobro, i uvek će priteći u pomoć osobi kojoj je potrebna. Ako ste u situaciji da tražite pomoć neka ovaj vatreni znak bude vaš prvi izbor.

Rak

Oni jednostavno umeju da osete tuđu energiju. Uvek su tu da vas ohrabre i u njihovom društvu biće vam prijatno i ugodno. S druge strane, oni se osećaju dobro dok teše druge, njih to ispunjava. Ako vapite za prijateljskim razgovorom Rak je prava adresa.

 Devica

Device često ostavljaju utisak bezosećajnih osoba, međutim, one i te kako umeju da priteknu u pomoć onda kada je to potrebno. Ne libe se ni da pokažu svoje slabosti.

Bik

Vrlo pronicljiv, jako dobro ume da prepozna kad se neko loše oseća ili ima tešku energiju. Kao zemljani znakovi znaju koja vam je bolna tačka i izvrsni su terapeuti.

 Izvor: Lepa&Srećna