OVAN

Silno želite duboku i strasnu vezu, a ta se strast može razbuktati i s nekim koga ste tek nedavno sreli. Nećete dugo čekati da se to dogodi, a oni u vezi treba da svu maštu vežu za onaj "poseban" datum ovog meseca.

BIK

Neće vam se ispuniti snovi ako otvoreno ne priznate svoje želje. A nema intimnosti bez otvorenosti, to i sami znate. Za "stare" parove, savet: pretvorite obične aktivnosti u "seks poligon".

BLIZANCI

Sve dok ne budete otvoreno zatražili, nećete dobiti to što želite. Jednostavno, vaš partner nema razvijen osećaj za vaše nijanse u komunikaciji. Od 11. juna, Mars vam dovodi nekog posebnog u život.

RAK

Venera ispunjava vaš seksualni život romantikom ovog meseca, ali prava strast će planuti tek kad Sunce uđe u vaš znak. Ako ste sami, baš od 21. juna očekujte nekog s kim će erotika "kliknuti" na prvi pogled.

LAV

Tražili ste svuda, a pravi izvor svih vaših zadovoljstava je negde sasvim blizu. Biće to tajna veza koja će vas raspametiti, a ako ste dugo u vezi, onda planirajte romantično bekstvo posle 11. juna. Tada će Mars pojačati seksualnu energiju "do daske".

DEVICA

Jupiter vam kvari erotske planove, zato i tako dugo traju ti periodi usamljenosti. Zadovoljite se sitnim nežnostima do kraja meseca, a priliku za divne trenutke doneće vam pun Mesec.

VAGA

Mnogo vas zadržava taj Saturn, koji vas stalno tera da se preispitujete i merite svoje odluke. Ako toliko odlažete skok u more strasti, sve se može ohladiti i pre nego što počne. Oni u vezi treba malo da isključe druge ljude iz svakodnevice. Pogledajte se u oči, nađite vremena jedno za drugo. Znate šta sledi...

ŠKORPIJA

Seks, seks i seks, to je vaša glavna tema naročito od pomračenja Sunca koje nam sledi. I kad niste sa partnerom, mislite samo o njemu, a posebno o pozama koje još niste probali. Svi kojima se strast u dužoj vezi malo prigušila treba da krenu makar i na sasvim kratak put. Sve će se razbuktati.

STRELAC

Nešto u organizaciji vašeg života kvari vam ljubavni život i ne da vašoj erotskoj energiji da slobodno cirkuliše. Vreme je da proverite šta je to i hitno promenite sve što možete. Venera je na vašoj strani, daje vam vetar u leđa.

JARAC

Ulazite u period kad će vam se svi činiti seksi i super privlačni. Kad izaberete "ono pravo", samo stavite to diskretno do znanja, ostalo će se odvijati samo od sebe. Oni u vezi misle da su poslovi i obaveze preči od strasti. Nisu!

VODOLIJA

Vi ste spremni za avanturu, ali drugi su spremni da vam poklone srce. Nemojte se zaletati dok ne proverite da li će neko ostati povređen posle ovakvog sudara. Ako ste duže u vezi, dovoljno je da budete malo nežniji, umiljatost će vratiti strast.

RIBE

Savršen mesec je pred vama, jer je Venera upravo u vašoj kući romantike. Posvetite se ljubavnim sastancima, svaki će završiti nežnim varnicama strasti.

Izvor: Lepa&Srećna