Lojalni i odani prijatelji, često su takvi u emotivnoj vezi. Ipak, postoje situacije kada ovi vatreni znakovi odustaju od svojih moralnih načela i sreću traže na drugoj strani. Astrolozi tvrde da je aspolutni šampion u neveri - Strelac! Ako je u odbranu ovog vatrenog znaka, nikada ne vara iz požude i strasti, već su njegovi razlozi mnogo dublji.

Ako su nesrećni, nezadovoljni, partner im ne posvećuje dovoljno vremena i pažnje, ispunjenje će iz ljutnje potražiti na drugom mestu. I to bez osećaja krivice. Upustiće se u strasnu avanturu bez ideje da radi nešto pogrešno. Iako su veoma iskreni, partneru neće priznati neveru. Nakon prevare svađaće se više nego ikada i to oko najmanje sitnice. Bez cilja da nešto reše.

Uvek su spremni da krenu dalje i za njih razočaranje na duge staze ne postoji. Ako i budu tužni to ćete teško videti na njihovim licima jer se uvek kriju iza osmeha.

Postoji i drugo mišljenje da su Strelčevi skloni neveri jer su nestalni po prirodi. Uvek traže neko novo uzbuđenje. Iako su vam poklonili svoje srce, vrlo lako mogu da se preokrenu i ponašaju se prema vama kao da nikada niste postojali u njihovom životu.

Izvor: Lepa&Srećna