Kao da nam nije bilo dovoljno izazova koje je doneo Krvavi Mesec 26. maja i retrogradni Merkur u čijem društvu provodimo jun, a već nam dolazi i prstenasto pomračenje Sunca 10. juna 2021. godine.

Ovo, dakle, neće biti običan mlad Mesec, već će nam celu nedelju obojiti potresi i promene. Biće tu dosta kriza i velikih promena jer je Sunce i u kvadratu sa Neptunom, ali posmatrajte svoj život kao zdravo drvo sa ponekim suvim listom. Sve što treba da o(t)padne će o(t)pasti i - tako i treba da bude! Tako posmatrajte ostatak meseca

Mlad Mesec će biti u Blizancima, od kojih jedan simbolički predstavlja telo a drugi duh, jedan je smrtan a drugi besmrtan. Ne dajte da vas ova dualnost muči, shvatite da je kraj nečega istovremeno i početak nečeg drugog. Spremite se za informacije koje će vas, u prvi mah, jako zbuniti, a možda čak vratiti u prošlost - setite se, šta se dešavalo prošlog novembra? A šta, takođe značajno, prošlog maja? Moguće je da će se baš sada zatvoriti neki važan krug koji vam je tada otvoren.

Sledeća eklipsa u Blizancima biće tek 2029. godine, a astrolozi kažu da će ova imati uticaj na našu kolektivnu budućnost. Savetuju da upravljate čvrsto svojim mislima i ne dozvolite im da vas vode ka strahu već da budu stalno usmerene ka ljubavi.

Ništa nemojte da forsirate, ništa ne činite na silu. Budite samo pažljivi i pratite znake, sve će vam se pokazati šta treba da radite.

Izvor: Lepa&Srećna