OVAN

Posao   Odličan je period za početak novog posla ili projekta. Ne ustežite se da krenete i na poslovni put ako je to neophodno, imate povoljne aspekte za saobraćaj, komunikacije i međuljudske odnose.   Ljubav   Muškarci se moraju naoružati strpljenjem, dame čekaju stresovi. Ako već duže razmišljate o raskidu, ovo je nedelja odluke. Afirmacije za ljubav će možda promeniti sliku. Zdravlje   Posebnu pažnju moraju obraćati mlađi, pre svega tinejdžeri.

BIK

Posao    Komplikovana nedelja pred vama, morate predvideti više vremena za porodične poslove i probleme. Nemojte reagovati naglo i nepromišljeno u razgovoru sa kolegama.   Ljubav  Muškim pripadnicima znaka stiže vest o ljubavi iz prošlosti, žene mogu da uživaju u planovima za budućnost.  Zdravlje  Stres uzima danak.

BLIZANCI

Posao    Namučiće vas kašnjenje nekih uplata, potrudite se da uspostavite jaču kontrolu nad finansijama. Dobar je period za završavanje nekih zaostalih poslova.   Ljubav  Mnogo srećnih trenutaka tokom nedelje, svaki će biti za sećanje. Ako "sedite na dve stolice", pazite, preti vam pad!   Zdravlje  Mnogo se nervirate zbog sitnica, sagledajte širu sliku.

RAK

Posao   Trpite težak pritisak a nikako vam nije jasno zašto su se okomili na vas. Shvatite to prosto kao promene u poslovnom okruženju, nemojte doživljavati ništa lično. Izbegavajte konfliktne situacije.   Ljubav   Razdiru vas emocije, imate osećaj da više nema nade. Ako već ne možete da odložite odluku, potrudite se da je bar prespavate i nastupite hladne glave prema partneru.  Zdravlje   Povežite se s prijateljima i krenite u prirodu.

LAV

Posao  Čeka vas mnogo neočekivanih administrativnih obaveza i prepreka. Nove kolege uneće novu energiju ali i dosta nerazumevanja, potrudite se da im olakšate prve dane.   Ljubav  Ne povlačite riskantne poteze, nemojte gubiti iz vida svoj ključni životni cilj. Ako otkrijete da ste bili žrtva laži, prvo dobro proverite pozadinu svega i utvrdite ko je bio inicijator. Možda je to i znak preljube koja će uslediti.  Zdravlje  Provodite više vremena kod kuće, odmarajte i opustite se.

Zaljubljeni par
Shutterstock  

DEVICA

Posao   Dinamična nedelja sa mnogo kontakata i iznenađenja. Odlične finansijske vesti. Bićete vrlo produktivni, novih mogućnosti ima na sve strane. Ako možete, prepusite neke obavez kolegama.   Ljubav   Vaše drugo ime je "zabava" ove nedelje. Konačno ćete ugrabiti malo slobodnog vremena za opuštanje i ljubav. Usamljenima - nove šanse!   Zdravlje   Posao vas čini napetim, jer ni kod kuće ne možete da ga zaboravite. 

VAGA

Posao   Ne nadajte se novčanom prilivu ove nedelje, prilagodite svoje planove toj činjenici. Novajlijama se na poslu otvaraju nove mogućnosti, donesite brzu ali praktičnu odluku.   Ljubav  Očekuju vas divna poznanstva, najverovatnije u krugu prijatelja ili kolega. Ima šansi da se neko od njih pretvori u ljubav pa i u dugoročnu vezu.
Zdravlje Muke sa cirkulacijom.

ŠKORPIJA

Posao   Svi planovi su podložni promenama, biće mnogo iznenadnih situacija ove nedelje. Ne fiksirajte ništa važno. Budite diskretni na poslu, zaštitite svoju privatnost i ne razgovarajte o porodičnim pitanjima.   Ljubav
Moguće je poznanstvo sa osobom koja nije iz mesta u kojem živite, kao i iznenadna obostrana privlačnost. Ne brzajte sa odlukama, treba biti realističan.   Zdravlje   Neophodna vam je rekreacija, odaberite nešto što možete da radite sami. Možda joga?   

STRELAC

Posao    Spremni ste da napravite nove planove, razmišljajte slobodno o finansijskom aspektu. Pratite konkurenciju, ima razloga da i vi počnete nešto slično.   Ljubav   Sve će zavisiti od vaše emocionalne stabilnosti. Moguć je vrlo neprijatan konflikt, oslonite se na dobru prijateljicu i poslušajte njen savet.   Zdravlje
Problemi sa kičmom, morate biti pažljivi.

JARAC

Posao    Odlična nedelja za stvaranje novih kontakata, a posebno za one koji se bave trgovinom ili komunikacijama. Ima šansi za početak novog projekta, koji potrajati sve do kraja godine.   Ljubav   Pravite planove na duge staze, jer se ništa neće desiti preko noći. Emocije se produbljuju i nemojte dozvoliti da vam neki površni konflikti unište sve.   Zdravlje   Mogući kožni problemi. Gojaznima dobre šanse za početak dijete.

VODOLIJA

Posao   Lepe vesti na finansijskom planu, ali sume neće biti velike pa nemojte planirati ozbiljnije troškove. Obratite pažnju na administraciju, greške mogu biti opasne.   Ljubav   Ako čekate vesti iz daljine, imate razloga za radost. Ako živite s partnerom, moguće su sitne trzavice, izbegnite neprijatnosti a povod će se izgubiti sam od sebe.   Zdravlje   Stabilna zdravstvena situacija, čuvajte se samo fizičkog iscrpljivanja i telesnih povreda.

RIBE

Posao   Mnogo finansijskih muka koje ćete, na kraju, sve uspeti da razrešite. Verovatno će vas uznemiriti neki neočekivani rashod pa ćete, u roku od nedelju dana, proći trnovit put od minusa do plusa.   Ljubav   Kakvu god odluku da donosite ove nedelje, imajte na umu da je vaša finansijska stabilnost vaša briga i da ne treba da je vezujte za bilo koga.  Zdravlje   Uništiće vas manjak sna, ne čudite se što ste zaboravni i dekoncentrisani.

Izvor: Lepa&Srećna