Jun donosi mnoštvo promena, avantura i uzbudljivih trenutaka. Mesec pun preokreta, strasti, svađa i trzavica očekuje pojedine znakove. Pronađite svoj znak i pogledajte šta kaže horoskop za jun mesec 2021. godine.

Ovan

Ovaj znak će proći kroz mnogo patnje tokom ovog meseca, a burni odnosi sa partnerom su samo prateća stvar. Primetićete da vaš partner nešto skriva i da vas laže, zato pazite prilikom donošenja važnih odluka, poput preseljenja, jer ukoliko ne promislite možete se kajati. Slobodni će imati priliku da upoznaju osobu, koja im u prvi mah neće odgovarati, a vi ćete se dvoumiti da li da joj date priliku. Pazite da se ne opečete i budite vrlo oprezni u komunikaciji.

Bik

Tokom perioda retrogradnog Merkura vaše polje ljubavi će da stagnira, a sve to zbog nerazumevanja vas i partnera. Kako biste izbegli svađe, morate biti tolerantni i strpljivi, a moguće je da je partner zbog nečega nezadovoljan i zato porazgovarajte. Slobodne Bikove čeka nešto bolji period, a on obiluje druženjem sa prijeteljima i kratkom flertu sa bliskim osobama.

Blizanci

Ovaj znak će uživati tokom juna meseca, maštaće o divnoj ljubavi i planiraće romantično putovanje sa partnerom. Slobodni Blizanci će imati velike šanse da upoznaju privlačne osobe iz svog poslovnog okruženja.

Rak

Ovaj znak će blistati i biće ispunjen ljubavlju i nežnošću tokom ovog perioda. Povedite računa da vas ljubomora ne savlada i da održite tu magiju koja je u vazduhu. Lepo vreme, sunce i druženje će vas pokrenuti, pa će slobodni Rakovi doživeti ljubavnu avanturu koju skoro nisu.

Lav

Bićete maštoviti i potrudićete se oko partnera. Pazite da vas ne savladaju stare emocije prema bivšoj ljubavi. Saberite misli i vidite šta želite od partnera i da li je on zaista pravi za vas. Slobonim Lavovima nije ljubav u fokusu, već lični rad i karijera.

Devica

Jedva čekate leto i lepo vreme, pa ćete tako svaki trenutak koristiti da budete napolju sa partnerom i obavljaćete zajedničke aktivnosti. Ukoliko ste u braku budite što tolerantniji i zavedite partnera kao nekada. Slobodne Device nikako neće moći da pronađu svoju srodnu dušu, pa u narednom periodu neće blistati.

Škorpija

Zauzete Škorpije će bukvalno biti škorpije, koje napadaju partnera i sve im smeta. Nećete biti zadovoljni ljubavnim osnosem, a moguće je da ćete se upustiti u tajnu vezu. Slobodni tek posle 10. juna mogu da očekuju susret koji će ih izuti iz cipela.

Strelac

Flert, zavođenje i mnogo intimnih susreta vas čeka u narednom periodu. Očekuju vas razna dešavanja, a to preti da zauzete Strelčeve dovede u neprijatnu situaciju. Morate se sabrati i više razmišljati o partneru. Slobodne tokom ovog perioda očekuje mnoštvo susreta, a na vama će biti da odlučite koji je pravi.

Jarac

Ni oni ne zaostaju za Ovnovima, pa će svađe i rasprave biti prisutne svakodnevno između Jarčeva i njihovih partnera. Pokušajte da probudite najlepše u voljenoj osobi i podsetite se šta ste to zavoleli u njoj. Slobodni Jarčevi neće imati sreće u ljubavi tokom ovog meseca, jer će se posvetiti karijeri i poslu.

Vodolija

Neočekivane stvari ves čekaju u junu mesecu, a one najlepše su vezane za partnera. Druga polovina meseca ukazuje da vas čekaju nezaboravni, romantični trenuci, a uspeh u ljubavi zavisi od vašeg truda. Slobodne Vodolije otvoreno pokazuju emocije prema osobi iz poslovnog okruženja, pa se mogu dešavati razne stvari na tom polju.

Ribe

Jun mesec je vama baš naklonjen. Osim što će zauzeti uživati u romantičnim putovanjima i mnoštvu strasti, slobodni će upoznati ljubav, za koju se može ispostaviti da je prava.

Izvor: Lepa&Srećna