Dnevni horoskop za 29. maj 2021. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

Posao: Nekad u prvi mah može delovati loše ali vi odmah shvatite šta se oko vas dešava i reagujete poput munje. Ljubav: Prekinuli ste jednu vezu u kojoj niste preterano dominirali. Razmislite još jednom o toj vezi. Zdravlje: Važno je da se dovoljno krećete.

BIK

Posao: Možete dominirati u poslovima medicine, zdravstva, socijalnog rada, ekologije. Izaberite svoj put koji mora biti drugačiji od drugih. Ljubav: Ako nameravate da započnete vezu, nije dobar dan jer vaš izabrani partner teži ka materijalnom. Zdravlje: Vaš porok je slatka i kalorična hrana.

BLIZANCI

Posao: Mogući je put u inostranstvo radi posla koji dugo priželjukujete. Ukoliko ne odete, nećete odustati od tog sna i u narednom periodu. Ljubav: Partneru je potrebno mnogo više emocija i romantičnih trenutaka koji vama ponekad nedostaju kao inspiracija. Zdravlje: Dobar i zdrav um imate.

RAK

Posao: Da biste funkcionisali normalno morate da se držite podalje od vaše impulsivnsti koja može da poremeti saradnju sa klijentima ili odnose sa saradnicima. Ljubav: Emotivni deo vašeg bića pati. Niste sigurni da li ste se zaljubili u novu osobu ili mislite da su to emocije prema postojećem partneru. Zdravlje: Manji stres.

LAV

Posao: Sjajno se osećate u svojoj koži ali vaši saradnici ne misle tako. Vi uvek vidite svetliju stranu života za razliku od saradnika depresivaca. Ljubav: Ako ste zauzeti bolja komunikacija sa partnerom. Ukoliko ste sami pažnju dobijate od Bika. Zdravlje: Uz rad se odmarate.

DEVICA

Posao: Možete biti veoma napeti i pretrpani poslom koji vas ionako ne čini srećnom osobom. Treba vam prijatelj na poslu. Ljubav: Novo poznanstvo sa osobom koja se bavi poslovima komunikacija i saobraćaja može probuditi veliko interesovanje u vama i omogućiti da se osećate opuštenije. Zdravlje: Dobro.

VAGA

Posao: Potrebno je da rešite neke problema za nekretnine. Ovde će vam trebati i pravni savetnik. Ljubav: Oni koji nisu u vezi traže osobu koja će ih oraspoložiti ili bar provesti par dana sa njima.  Zdravlje: I dalje problem sa bubrezima.

ŠKORPIJA

Posao: Vaša snalažljivost i dalje je naglašena. Vaš karakter nikada ne bi dozvolio da izgubite moć u bilo čemu šta radite, čime se bavite. Ljubav: Brak u kome se nalazite morate da čuvate i gajite, zalivate poput lepog cveta jer vas partner može lako ostaviti. Zdravlje: Problem sa mišićima vrata.

STRELAC

Posao: Danas napunite baterije i ne odustajte od daljeg posla i ideja koje vam se pružaju. Optimista ste i zbog toga ćete uspeti.
Ljubav:
Partner je vedra osoba, pokretna i uvek spremna za zabavu i akciju. Dobro slaganje sa Blizancima. Zdravlje: Jak optimizam leči sve.

JARAC

Posao: Zabrinuti ste za postojeći posao jer vam je dosadno da radite nešto od čega nemate korist - novac. Možete se pokrenuti na put u inostranstvo. Ljubav: Da li to ljubav kuca na vaša vrata pitate se… Ne - sačekaćete još malo. Zdravlje: Nikad bolje.

VODOLIJA

Posao: Iako ste znak čiji je simbol humanost nećete biti toliko oduševljeni da se žrtvujete za druge koji to ne cene.  Ljubav: Potrebna vam je temperamenta ličnost da probudi tog ekscentrika, burnog ali uspavanog Urana. Verovatno će to biti jedan energični Ovan. Zdravlje: Zglobovi osetljivi.

RIBE

Posao: Može se desiti da precenite svoje mogućnosti, posebno kad je budžet u pitanju iako niste svesni da nemate toliko novca koliko mislite. Ljubav: Ako ste slobodni, onda susret sa Bikom. Ako ste u braku ili vezi, ne bi bilo dobro da vam tajna ljubav bude Bik. Zdravlje: Osećaj melanholije vas proganja.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Izvor: Lepa&Srećna