Pronađite svoj znak i pogledajte šta su zvezde rekle za nedelju od 26. aprila do 2. maja 2021. godine. 

Ovan

Posao: Ova nedelja je veoma povoljna kada je reč o finansijama i novcu. Možete očekivati dobre aspekte ako je prodaja nekretnina u pitanju, povišica ili bilo koja finansijska transakcija. Ljubav: Kada je reč o emotivnom aspektu ovaj period nije baš najbolji, posebno za zauzete koji mogu biti veoma emotivni i razdražljivi, pa ih najmanja sitnica može iritirati i može doći do svađe sa partnerom. Zdravlje: Povedite računa o zdravlju, mogući problemi sa varenjem i viškom kilograma.

Bik

Posao: Period kada ćete biti skoncentrisani na odmor i opuštanje, a posao vam neće biti prioritet. Ne bi bilo loše da otputujete za praznike i da odmorite od svakodnevnog stresa. Ljubav: Za slobodne Bikove ovo je odličan period, moguće da će vam se pojaviti dve osobe između kojih nećete moći da odaberete. Kada je reč o zauzetim Bikovimna ovo je veoma miran period, očekujte dobru komunikaciju sa partnerom, uživanje i trudite se da što više vremena provodite zajedno. Zdravlje: Vodite računa o virusima, bakterijama, kao i o alergijama.

Blizanci

Posao: Za vas će ova nedelja biti poprilično dosadna, a ukoliko želite promenu posla ovaj period nije dobar za to. Česti problemi i nervoza na poslu. Ljubav: Na emotivnom planu možete očekivati veoma lepe vesti, može vam se pojaviti osoba sa kojom ćete razviti bliske odnose. Zauzeti Blizanci mogu da očekuju stabilizaciju partnerskih odnosa, pravljenje dugoročnih planova, sve u svemu jedan miran i lep period. Zdravlje: Nesanica će vam biti jedna od problema, kao i veliki umor.

Rak

Posao: Dobar period za ovaj znak, pogotovo ako tzražite novo radno mesto. Ukoliko želite promenu posla takođe dobra nedelja, pa se fokusirajte na promene i ulažite u sebe. Ljubav: Mogući problemi u vezama, bićete veoma osetljivi i emotivni, a pojedine situacije koje vas inače ne bi iznervirale i povredile sada će eskalirati, a mogu dovesti do raskida. Za slobodne Rakove je veoma lepa nedelja, pogotovo što predstoje praznici i prilike za upoznavanje. Zdravlje: Dobro se osećate, bez većih tegoba.

Lav

Posao: Očekuje vas radan i naporan period. Možete očekivati dosta stresa na poslu i greške drugih ljudi koje će vas nervirati. Ljubav: Dobar period za ljubav i emotivne odnose. Slobodni tokom ove ndelje mogu da upoznaju posebnu osobu, koja može ostaviti veliki trag u njihovom životu. Kada su u pitanju zauzeti Lavovi tokom ovog perioda mogu očekivati planiranje dugoročnih partnerskih odnosa, kao što su venčanje ili prinova. Više ćete razgovarati sa partnerom u vezi sa tim temama. Zdravlje: Problemi sa alergijama i grlom.

Devica

Posao: Pozitivniji aspekti očekuju ovaj znak, a posebno je dobra ova nedelja za promenu posla i uspostavljanje poslovnih saradnji. Ljubav: Device mogu očekivati poznanstvo sa osobom koja će im se veoma dopasti, ali mogu očekivati i vraćanje starih ljubavi. Zdravlje: Bez većih tegoba.

Vaga

Posao: Ova nedelja može biti povoljna za razgovor o povišici. Možete naići na nerazumevanje kolega i sitne čarke na poslu. Ljubav: Tokom ove nedelje ćete biti veoma napeti, nervozniji i možete lako ulaziti u sukobe sa partnerom. Stres, trzavice i loša komunikacija mogu obeležiti ovaj period, pa se trudite da izbegavate konflikte. Zdravlje: Nemate većih zdravstvenih problema, moguć hronični umor.

Škorpija

Posao: Tokom ove nedelje nećete imati velike promene, a ni stresove. Za nezaposlene nije povoljan period za promenu posla, ne bi bilo loše da pričekate još malo. Ljubav: Lepi događaji i ulazak u stabilan emotivni odnos. Za zauzete moguća veridba ili proširenje porodice. Zdravlje: Pad imuniteta i malaksalost.

Strelac

Posao: Sredinom ove nedelje možete očekivati poziv za posao koji nećete moći da odbijete. Dobro razmislite i donesite odluku. Ljubav: S obzirom da su praznici pred nama, provodićete više vremena sa porodicom, prijateljima i partnerom, a uz to uživaćete i opustićete se maksimalno. Zdravlje: Stres vas neće zaobići.

Jarac

Posao: Ova nedelja će vas veoma umoriti. Očekuje vas dosta posla, napetosti i trzavica na radnom mestu, pa ćete zbog takve situacije jedva čekati odmor. Ne bi bilo loše da otputujete. Ljubav: Možete očekivati manje rasprave sa partnerom oko sitnica, a sami procenite da li je vredno burnih reakcija i prekidanja kontakata. Zdravlje: Mogući problemi sa leđima.

Vodolija

Posao: Tokom ove nedelje će vam stići vesti o promeni posla, a vi budite mudri i odlučite da li je promena vredna napuštanja starog kolektiva. Ljubav: Pred vama je jedan miran period u kome ćete uživati, a tokom praznika ćete posebno odmoriti sa porodicom i prijateljima. Zdravlje: Potencijalni hormonski problemi.

Ribe

Posao: Moguće trzavice na poslu i rasprave sa kolegama. Vodite računa da vas ne opterećuju tračevi i neistine koje čujete o sebi. Ljubav: Tokom ove nedelje je vrlo moguće da naiđete na razočaranje od strane partnera, pa dobro razmislite o svakoj odluci koju donosite. Trudite se da rešite sve na miran način. Zdravlje: Nećete imati veće tegobe.

Izvor: Lepa&Srećna