Umesto da kupujete skupe, neefikasne i štetne tablete za mršavljenje ili plaćate tretmane protiv celulita, probajte da se rešite masnih naslaga pomoću jednog čudotvornog začina, piše Lepa & srećna.

Indijski začin koji ima neverovatna lekovita dejstva, savršeno je oružje u borbi protiv viška kilograma, a reč je moćnoj kurkumi. Istraživanja dokazuju da kurkuma pomaže da smršamo i sprečava nastajanje masnih ćelija. Takođe, ovaj začin pretvara bele masti u smeđe i tako sprečava stvaranje masnih naslaga i pomaže da masti iz hrane daju energiju, a ne da se talože u telu. 

Preporučuje se da svakog dana koristite 1 do 3 grama kurkume, a stručnjaci ističu da je najbolje svakog dana razmutiti kašičicu kurkume u čaši mlake vode kako bi imala što boli efekat na mršavljenje. Takođe, mnogi su probali da se reše celulita pomoću ovog super začina, pa pre spavanja stavite kašičicu kurkume u čašu toplog mleka i očekujte fantastične rezultate. Bez obzira na to koliko je kurkuma moćna, neophodno je da regulišete ishranu i vežbate ako želite da smršate, a začin će pomoći da rezultati budu brže vidljivi.

PROČITAJTE JOŠ:

OTKRIVENA DIJETA LEPE ENGLESKE PRINCEZE - EVO ŠTA JEDE MEGAN MARKL

JELA JE SLANINU I SIR, A SMRŠALA JE 60 KILOGRAMA - EVO KAKO

URADILA JE 2 STVARI I ZA MESEC DANA JE IMALA RAVAN STOMAK

ŽENE SA OVIM OBLIKOM TELA RIZIKUJU PRERANU SMRT: proverite da li vam preti srčani udar

Poznato je da gojaznost ima opasne posledice po zdravlje, ali najnovija istraživanja pokazuju da su žene sa ovim oblikom tela najviše ugrožene, piše Lepa & srećna

Istraživanja pokazuju da žene koje imaju telo u obliku jabuke, što se takođe naziva i endomorfni tip tela, imaju veći rizik od srčanog udara. Ovaj oblik tela prepoznaje se po masnim naslagama u predelu stomaka, odnosno od struka ka kukovima. Dokazano je da je ovaj oblik tela rizičniji u odnosu na telo na kojem su ravnomerno raspoređene masne naslage. Takođe muškarci sa telom u obliku jabuke imaju manji rizik u odnosu na žene sa istim tipom tela.

Istraživanja pokazuju da žene sa telom u obliku kruške, odnosno sa tankim strukom i širim kukovima, imaju manji stepen rizika za srčani udar u odnosu na žene sa telom u obliku jabuke. Uravnoteženom ishranom i redovnim vežbanjem možete promeniti oblik tela, rešiti se opasnih masnih naslaga i tako smanjiti rizik od raznih tipova oboljenja.

PROČITAJTE JOŠ:

IZBACILA JE OVO IZ ISHRANE I SMRŠALA JE 3 KG ZA 7 DANA

DOKTORI ŠOKIRANI, SVE DIJETE MORAJU DA IZBACE OVAJ SASTOJAK

U KOJEM POLOŽAJU TREBA DA SPAVATE AKO IMATE VISOK PRITISAK