Buduća nova engleska prineza Megan Markl venčaće se za princa Harija u maju, a evo koju dijetu drži da bi izgledala savršeno, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: ZBOG ODEĆE NOVE ENGLESKE PRINCEZE KRALJICA ĆE OSTATI BEZ TEKSTA: pogledajte kako izgleda Megan Markl u poslovnoj crnoj kombinaciji (FOTO)

Glumica i nova princeza može da se pohvali perfektnom figurom, a nedavno je izjavila kako dan započinje isceđenim limunom u čaši tople vode za brz metabolizam. Megan za doručak jede ovsene pahuljice i bananu, a umesto kafe pije zeleni smuti od spanaća, kelja, jabuke, đumbira i limuna, savršena kombinacija za energiju tokom čitavog dana. 

Megan za ručak najčešće jede ribu sa povrćem, a omiljena večera joj je pasta uz čašu vina. Princeza je objasnila da jede hranu zbog koje se oseća dobro, pa izbegava grickalice i slatkiše koji joj oduzimaju energiju. Međutim, kada se odmara od snimanja filmova, Megan voli da se malo opusti i tad najviše uživa u pomfritu. Nova princeza voli da kuva, a od nedavno je počela da izbegava gluten.

Izvor: Lepa & srećna

KOJA SE LEPŠE OBLAČI - KEJT MIDLTON ILI MEGAN MARKL: 3 glavne modne razlike između dve engleske princeze (FOTO)

Kejt Midlton, uvek nasmejana i obučena u duhu tradicije, odavno je princeza koja mami poglede gde god da se pojavi, ali nedavno joj je trenutak modne slave ukrala nova engleska princeza Megan Markl, piše Lepa & srećna.

Poznato je da je Kejt Midlton tek udajom za princa Vilijama postala modna ikona, dok je Megan kao glumica odavno pokazala javnosti koliko se dobro snalazi u svetu mode. Iako imaju dva različita stila, i jedna i druga princeza perfektno kombinuju odeću, ali ove 3 razlike pokazuju koliko su u modi dva različita sveta!

PROČITAJTE JOŠ: OVAKAV POKLON KRALJICA ELIZABETA NIJE OČEKIVALA: svi su bili iznenađeni kada je Megan Markl ovaj poklon dala kraljici (FOTO)

Kejt se skoro uvek oblači elegantno, pa su njeni kompleti, haljine, cipele i aksesoari rasporodati neverovatnom brzinom. Iako Kejt možemo retko da vidimo u kežual (opuštenoj) modnoj kombinaciji, Megan se u takvim kombinacijama savršeno snalazi. Ona obožava da nosi farmerke, košulje, jednostavne kapute, a svaki deo garderobe izabran je u skladu sa trendovima. Podsećamo da se Megan samo jednom elegantno obukla od kada je postala deo kraljevske porodice, a tada je nosila skupocenu haljinu za veridbu.

PROČITAJTE JOŠ: SVI SU ŠOKIRANI FRIZUROM NOVE ENGLESKE PRINCEZE: da li je Megan Markl smela ovakva da se pojavi u javnosti? (FOTO)

Takođe, Kejt bira tradicionalni stil, odnosno uvek se odlučuje za proverene boje i često nosi upadljive šeširiće. Ona obožava karirano i diskretne nijanse na garderobi, a takođe pažljiva je i sa izborom materijala. Čak ikad obuče pantalone i čizme, to će biti isključivo u engleskom stilu! Međutim, Megan voli da eksperimentiše sa bojama, često nosi bluze i haljine sa dekolteom. Nedavno se Megan pojavila u kožnim vegetarijanskim pantalonama, a mnogi smatraju da Kejt tako nešto nikada ne bi obukla.

I na kraju, Kejt Midlton, kao i princeza Dajana u svoje vreme, gotovo redovno nosikreacije britanskih modnih kreatora, dok u ormanu Megan Markl dominiraju modna dela kreatora iz Kanade.

Sve slike Kejt i Megan u različitim modnim kombinacijama pogledajte u FOTO galeriji!


Izvor: Lepa & srećna