Mršavljenje je često dug proces, a mnoge žene koje se bore sa viškom kilograma smatraju da je veoma teško, čak - nemoguće postići idealnu figuru bez masnih naslaga, piše Lepa & srećna.

Dosta ste tražili izgovore, jer ovu dijetu morate već danas da isprobate. Na društvenim mrežama pojavila se slika devojke koja je drastično uspela da smrša, čak 45 kilograma, a njena tajna je u jednostavnoj dijeti. Izbegavala je da jede hranu koja sadrži ugljene hidrate:šećer i skrob. Na njenom tanjiru svakodnevno su se nalazile masne namirnice, poput slanine, putera i krem sira, a jela je uvek kad je gladna i prestajala sa jelom čim oseti da je sita. 

Takođe, 5 dana u nedelji vežbala je najmanje 30 minuta, a kombinovala je kardio vežbe, vežbe snage i izdržljivosti i išla je na časove boksa. Ova devojka ističe da ne može da se smrša samo od vežbanja, već da treba regulisati ishranu. Kada je prestala da jede ugljene hidrate, smršala je više od 20 kilograma za samo 3 meseca. Zato već sutra napravite svoj jelovnik i počnite da skidate višak kilograma.

PROČITAJTE JOŠ: 

ŠOK NA INTERNETU! KEJT MIDLTON SE JAVNO DOPISUJE, A ŠTA ĆE NA TO REĆI KRALJICA

ZAŠTO SVAKA ŽENA TREBA DA SMRŠA POSLE MENOPAUZE

SIMPTOMI KOJI UKAZUJU NA RAK MOKRAĆNE BEŠIKE

OVAJ BESPLATAN TRIK OTKRIVA DA LI STE PREVIŠE DEBELI: evo kako da izmerite debljinu bez vage

Jeftin i jednostavan test sa kanapom otkriva da li ste previše debeli, a evo kako da otkrijete da li imate previša masnoće u telu, piše Lepa & srećna.

Gojaznost može da uzrokuje mnoga opasna oboljenja, kao što je povišen šećer u krvi ili srčano oboljenje. Stručnjaci ističu da bez vage možete da odredite da li imate previše opasnih masnih naslaga na telu, a potreban vam je samo jedan kanap. Uzmite kanap i isecite komad jednak vašoj visini, a zatim ga presavijte na pola i obmotajte oko struka. Ukoliko ne možete ili jedva možete da spojite dva kraja kanapa, onda imate previše visceralne masti.

Visceralne masti mogu biti opasne za zdravlje celog organizma, a stručnjaci ističu da postoji rizik da oblože organe poput pankreasa i jetre i tako prouzrokuju opasna oboljenja. Preporučuje se da jedete manje ugljenih hidrata, odnosno namirnica poput hleba i slatkiša. Stručnjaci savetuju da jedete više salate, uzimate užinu bogatu proteinima i izbegavate prerađenu hranu.

PROČITAJTE JOŠ:

OVO JE ZNAK DA IMATE PROBLEM SA ŠTITNOM ŽLEZDOM

SIMPTOMI KOJI UKAZUJU NA RAK MOKRAĆNE BEŠIKE

ZAŠTO SVAKA ŽENA TREBA DA SMRŠA POSLE MENOPAUZE