Voditeljka Natalija Simović počela je sa odlučnom dijetom kad je primetila da joj odeća postaje tesna i da je od veličine "S" stigla do veličine "M".

Njen najveći neprijatelj je sedenje, pogotovo izraženo tokom perioda najsnažnije epidemije korona virusa što je problem sa kojim se suočavaju mnoge žene. Takođe, uvidela je i da ima problem sa viškom vode u organizmu pa je odmah krenula i na ručnu masažu za limfnu drenažu.

Natalija je prvo izbacila iz ishrane beli hleb, a zamenila ga je ražanim koji obavezno prepeče. To je glavni sastojak doručka uz koji jede kuvana jaja ili paradajz. Za ručak jede samo čorbu, ili teleću ili riblju, dok večeru ne uspeva da izbaci pa se zato odlučuje za salatu.

Natalija Simovic
Instagram / simovicnatalija 

Glavni sastojak njenih obrok-salata su tunjevina ili grilovana piletina, a ponekad i biftek.

"Nikada kod kuće nemam čips, grisine ni smoki, ali zato uvek imam lešnik, badem, indijski orah, brusnice i suvo grožđe. Od toga napravim miks koji mi stoji u nekoj činijici i uzimam po šaku dnevno. Zdravo je za creva i želudac, a zasiti me između obroka", rekla je Natalija za Kurir.

Uz ovakvu ishranu, voditelja TV emisije DNK praktikuje i da pije vodu sa limunom - ona to radi po ceo dan, a ne samo ujutru, a mera joj je sok od 1 limuna na litar vode. 

Natalija Simović
Instagram / simovicnatalija 

Izvor. Lepa&Srećna