Ideja da će Sanja Marinković snimati nepoznate žene u akvaparku verovatno nikome do juče ne bi ni pala na pamet. 

A još se manje moglo zamisliti da će dugogodišnja TV voditeljka objaviti takav snimak na društvenim mrežama. A upravo to desilo! Da sve bude još gore, uz snimak ide i propratni tekst: I posle ti Sanja razmišljaj o pravilnoj ishrani i "davi" Mariju /nutricionistu, prim./ da pojača treninge. A vidi moju komšinicu iz aqua arka i njene drugarice".

Tviter je reagovao munjevito  i vrlo burno. Komentari su pokazali potpunu zgranutost korisnika pa i otkrili teške strahove koje žene preživljavaju na plažama i bazenima - jedna je čak napisala:

"Razlog zašto se plašim da idem na bazene/plaže ne mogu da verujem da ne umete da se ponašate."

Žene u akvaparku
Instagram / sanjamarinkovicofficial 

Očigledno su žene generalno zabrinute da će i one biti žrtve krišom sačinjenih snimaka koji će osvanuti na tuđim Instagram, Tviter ili Fejsbuk nalozima. Čak i da ne budu snimljene, već sami ironični komentari okoline  koji ukazuju na njihovu eventualnu telesnu nesavršenost dovoljni su da se nekom zagorča uživanje u suncu i kupanju.

Da sve bude još gore, snimljene žene su crnopute, pa sve ostavlja još teži utisak. "Kakav čudan način da neko kaže da je rasista", glasi jedan ogorčen prigovor.

Sanji, koja svojom vitkom figurom i upornim treninzima promoviše svoj fitnes biznis, zameraju i sledeće: "Zbog idiota poput nje mnoge devojke imaju komplekse". "Iz 'kolicko' samo razloga jadno prejadno, ali to je ona tako da..." i "Ko je ona da sudi" još su neki od komentara.

Snimka više nema na Sanjinom profilu, ali je sada postavljen na jednom Tviter nalogu, a  - jednom objavljeno na Internetu teško se sa njega može skinuti. Sanja je već imala jedan težak gaf, kad je objavila snimak "kovid elite" posle kojeg se dugo pravdala.

Izvor: Lepa&Srećna