Milica Pavlović pleni figurom a mnogima nije uopšte jasno zašto je ona uopšte morala na dijetu. Međutim, činjenica je da je poslednjih meseci više bila manekenka nego pevačica, s obzirom na sva ograničenja koja je nametnula borba protiv epidemije korona virusa.

Ako je suditi po njenom Instagram profilu, Milica je postigla i manekensku liniju a kaže da je to zahvaljujući japanskoj dijeti. Nju su joj preporučili prijatelji, detalje je našla na Internetu ali se ipak, pre promene ishrane, konsultovala sa lekarima.

To i vama savetujemo, jer svaka nagla redukcija kalorija može da izazove potres u organizmu. U Miličinoj dijeti, kako je ispričala za Story, za doručak se jedu čak tri banane, a uz njih se sme piti samo voda ili eventualno, čaša nemasnog mleka.

Za ručak, imate izbor između dinstanog povrća sa junećim mesom, riblje čorbe ili integralne testenine sa paradajz sosom, dok je za ručak grilovana ćuretina ili riba. Samo dve salate su u meniju - ili zelena ili kupus salata, a njih možete jesti uz bilo koji obrok. 

Nikakve grickalice nisu dozvoljene, jedino što možete jesti između obroka je banana s tim što razmak mora biti bar četiri sata. Poslednji obrok ne može biti posle 20h, a ukupno dijeta traje 12 dana. 

Izvor: Lepa&Srećna