Milica Pavlović je doživela težak udarac kad ju je napustila baka Rada, osoba koju je obožavala i koju će, kako kaže, zauvek voleti. Ona i deda su pevačicu odgajili, s njima je provela celo detinjstvo i oboje su je podržavali kad je počela da se takmiči i bavi estradom.

Nakon dekine smrti, učinila je sve što je mogla da pomogne bolesnoj baki, preselila je iz Leskovca u Beograd, smestila u dom i redovno posećivala. Njena smrt je bila veliki gubitak za Milicu.

"Srce mi se raspada i krvari. Krvari, jer bih volela da sam mogla još nešto da uradim... Nije do tebe, nije do mene. Nije do naše volje.

Sebična sam, jer sam te želela za sebe, da budeš uvek tu, da ti ljubim ruke i okice… Lako je onom ko te nije poznavao, ali ja sam imala privilegiju da mi baš ti budeš namenjena u životu", napisala je tada na svom Instagram nalogu.

Sada je popularna Senjorita u Parizu, ali ni tamo njena patnja ne prolazi. U šetnji Monmartrom, pod čuvenom crkvom Sakr Ker, Milica je odlučila da ostavi zauvek trag svoje ljubavi za bakom. Na mestu gde hiljade turista ostavlja svedočanstva svoje ljubavi, i ona je rešila da ovekoveči svoja osećanja.

Dala je da se ugravira baka-Radino ime na simboličnom katancu i onda ga ostavila uz nežan ritual, koji je zabeležila i na svom Instagram profilu Na katancu u obliku dva spojena srca je i datum 14. maj, u znak sećanja na tužni dan bakine smrti.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna