Glumac Milan Marić je na fizičke transformacije gledao kao na sastavni deo posla. Zbog ljubavi prema poslu koji radi spreman je da pravi razne kompromise i s telom iako je svestan da to nije dobro za zdravlje. Tako se zbog uloge ruskog pisca Sergeja Dovlatova ugojio čak 30 kilograma, a potom zbog uloge legendarnog Tome Zdravkovića smršao sa 103 na 79 kiligrama

"Promena u kilaži nije samo puko gubljenje kilograma i kupovina novih stvari, već promena u glavii odnosu ka svom telu. To nije telo na koje si ti navikao.Osećaš, kao da si u tuđem telu, treba ti period adaptacije.Nije samo teško ugojiti se, već i kad mnogo smršaš taj gubitak utiče na tebe", kaže Marić za Blic i ističe da je gladovanje ono što je njemu pomoglo da izgubi kilograme.

"Pokušao sam razne dijete i ništa nije uspelo. Moja dijeta je gladovanje. Posao glumca je takav da mi nemamo ustaljeni bioritam. Nekada moraš da ustaneš u šest da bi radio,a nekad snimaš celu noć. Uradio sam najprostiju stvar - prepolovio sam obroke. Izbacio sam hleb i sada manje koristim skrob u ishrani. Jedan obrok sam izbacio a druge prepolovio. Za dva meseca je to dalo rezulate", otkrio je glumac.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna