Mlada finalistkinja šou takmičenja "Zvezde Granda" Krstinja Todorović ostavila je utisak već prvom svojom pojavom u poslednjoj sezoni, kako svojim pevanjem i glasom tako i svojim izgledom.

Dok su i glas i pevanje bili fantastični, izgled je maksimalno isprovocirao žiri jer je mlada takmičarka tada imala punih 145 kilograma! Rasprava je bila žučna, jer je Saša Popović predlagao da se devojka ne pusti u sledeći krug takmičenja premda je već dobila tri glasa i pravo da bira mentora.

"Ako joj je stalo do ovog takmičenja, neka smrša i dođe sledeće godine", govorio je čelnik Granda. "Da je mogla sama, ona bi do sada već smršala", upozorila je Viki Miljković, a najglasnija je bila Jelena Karleuša koja je verovala da Krstinji treba da pomognu svi.

"Gde je tu porodica, gde su roditelji", pitala je Jelena. "Ovo takmičenje treba da joj bude vetar u leđa, da smrša radi sebe i svog zdravlja a onda i zbog karijere". Ovakvo mišljenje je i prevagnulo, pa je Krstinja izabrala za mentora Mariju i tako je otpočeo njen takmičarski put.

"Bilo mi je jako, jako teško", opisala je Krstinja za Grand TV Specijal. "Mnogo volim da jedem a godinama su se kilogrami taložili i nekako uopšte nisam obraćala pažnju na njih. Znala sam i pre takmičenja da treba da smršam, da treba, da treba... ali nikako... i uvek sam radila, moji nastupi su uvek bili traženi, kao da to i nije bilo važno."

Posle večeri u kojoj je pretrpela teške kritike ali i dobila veliko ohrabrenje, mlada pevačica je rešila da potraži stručnu pomoć. Odlučila se za resekciju želuca i podvrgla teškom oporavku. Njen sadašnji izgled pokazuje fascinantnu promenu.

"Sad kad se setim, stvarno je bilo strašno", priča Krstinja istovremeno se i sada i smejući sama sebi. "Nas četiri `tenka` u sobi, a molimo da nam neko da bar nešto da jedemo, bar čokoladicu. Međutim,  mora da se jede tačno po propisima, ne daju nam više - za naše dobro."

Oslabila je ukupno 84 kilograma i ne namerava da se na tome zaustavi. Moguće je da će skinuti još neko "kilo", ali tek je čeka veliki izazov, a to  je operacija viška kože

Ova intervencija nije nimalo laka i često se obavlja iz nekoliko faza. Uklanjanjem viška kože sa stomaka pacijent obično bude lakši do 2 do 5 kilograma. U zavisnosti od građe, potrebno je često ukloniti i višak kože sa ruku i nogu, a i podići grudi. 

Krstinju još čeka dosta izazova, ali činjenica da je vratila svoje zdravlje i zamalo izbegla dijabetes čini je pravim pobednikom! 

"Sve mi je sad lakše", kaže mlada pevačica. "Mužu se sviđa nova Krstinja, ali kao da bi ponekad voleo i da se malo vrati i ona stara", smeje se ona. "Ali stare nema, mora da prihvati ovu". 

 Izvor: Lepa&Srećna