Glumica Sofija Vergara ima 48. godina, a na izgledu joj mogu pozavideti dvadesetogodišnjakinje. Decenijama unazad važi za najzgodniju ženu na svetu, a ako ne znate kako ona to postiže, evo odgovora na to.

Genetika ima mnogo udela u tome, a postoji i još mnogo faktora zbog kojih ova fatalna žena izgleda tako zategnuto i vitko.

Moramo da napomenemo da obožava slatkiše, razne đakonije, ali isto tako vredno radi na svom izgledu kada u tome pretera. 2 stvari kombinuje kako bi izgledala savršeno, a to su kolumbijska dijeta i vežbanje.

Trening - vežbe snage i kardio

Sofija obožava da vozi bicikl i da koristi uže za zatezanje mišića. Praktikuje vežbe snage, sklekove, vežbe sa tegovima i slično.

Kolumbijska dijeta

Kod ove dijete nećete ostati gladni, osnovni princip jeste da imate 5 obroka dnevno. Ona nije klasnična dijeta, već način ishrane uz koji možete izgubiti masti sa određenih delova, ali da ne gubite obline.

Doručak obiluje voćem i povrćem, zapravo smuti se pravi od svežih namirnica koje imaju malo masnoće.
Za užinu je u principu sušeno voće, dok ručak obiluje testeninom, pirinčem sa sosem koji ne sadrži masnoću. Druga užina sadrži sveže voće ili ovsenu kašu sa svežim sokom. Večera je pretežno proteinska i sastoji se od ribe ili belog mesa, koji sadrže visok procenat proteina, a ovim namirnicama možete dodati zelenu salatu.

Izvor: Lepa&Srećna