Biljana Tipsarević besprekornim izgledom ostavlja sve bez daha. Ipak, da nije bilo lako povratiti kilažu nakon što se tokom druge trudnoće ugojila čak trideset kilograma, govorila je bez ustručavanja. Kako bi višak kilograma bio samo sećanje, potražila je pomoć nutricioniste i strogo se pridržava zadatog načina ishrane.

"Nikome ne cvetaju uvek ruže u životu, prolazimo kroz razne stvari, svi mi imamo uspone i padove, ali se na kraju svega uvek treba truditi da izgledamo dobro. Moramo da se potrudimo da ostavimo utisak kako nam je baš tog dana sve potaman, iako nam pre toga nije sve išlo po planu", rekla je Biljana Tipsarević koja se oko ishrane konsultuje sa svojom nutricionistkinjom.

"Hranim se zdravo, nutricionistkinja Nađa je zadužena za sve što ja unosim u svoj organizam. Ne mogu da živim bez nje (smeh). Njenom se ishranom vodim i možete da vidite da su mi ove pantalone velike. Pre nekoliko dana su mi bile taman, ali sam u međuvremenu usepal da smršam. Tempo života koji vodim je energičan, ubrzan i to dodatno troši moje kalorije",  poručuje kreatorka za Zdrav život koja više uopšte ne konzumira šećer.

"Svašta nešto se nalazi na mojoj trpezi. Bitno je da je sve bez šečera. Moj metabolizam je navikao na to i trudim se da ispoštujem sva pravila koja su mi bitna. Na početku je bilo teško, ali kada se naviknete na taj režim ishrane, nemate tu potrebu za bilo kojim vidom šećera što ne znači da se ponekad neću opustiti za dušu. Možda pojedem i neki slatki kolač, ali neću preterivati", kaže Biljana.

Izvor: Lepa&Srećna