Osim glasom, priroda je muzičku zvezdu obdarila i lepim licem i zanosnim telom. Da takvi životni pokloni moraju da se neguju da bi duže trajali, Ceca Ražnatović je svesna pa je nedavno potpuno promenila način ishrane.

Pošto može da se pohvali dobrom genetikom, pevačica je morala da skine višak od samo pet kilograma koji je najviše smetao upravo njoj. U tome joj je pomogla nutriconistkinja Ana Petrović.

"Bila sam ubeđena da se zdravo hranim, a uz sve to postila sam svaki post. Na kraju sam shvatila da želim promenu, pozvala sam je i

Jelovnik Cece Ražnatović:

Doručak - ovsene pahuljice sa voćem i čija semenkama Ručak - orada i zelena salata Večera - potaž od bundeve

 zajedno smo napravile plan po kojem se hranim. Pošto obožavam meso i salatu, ishrana mi se bazira na tome", ispričala je pevačica za "Informer hit" kojoj je prvih nedelju dana bilo teško da uskladi vreme obroka sa poslovnim obavezama. Ipak, brzo se navikla.

"Navikla sam se na taj režim ishrane i sad ne znam kako bih drugačije", kaže pevačica koja nije ljubitelj sporta ali je ipak pronašla način da ostane u kondiciji.

"Otkrila sam čari EMS vežbanja - obučete odelo kroz koje ide struja. Ti treninzi traju pola sata, radi vam svaki mišić, a rezultati su odlični", rekla je Ceca.

 Izvor: Lepa&Srećna