Uz ovu dijetu možete smršati za 7 dana, 7 kilograma. Kako? Veoma je jednostavan princip, a to je da jedete namirnice sa kojima ćete gubiti više kalorija, nego što ćete unositi. Prva tri dana su najrigoroznija, ali ćete tokom njih najviše i smršati. Ceo princip je koncipiran da vi unosite zapravo maksimalno 1000-1200 kalorija dnevno, što je, složićete se, poprilično mali broj.

Evo kako izgleda dijeta po danima.

Prvi dan

Prvog dana najviše treba jesti voća, preporučljiva je lubenica koja se može jesti u neograničenim količinama. Naravno, bez preterivanja, a tajming jeste tokom dana (po mogućstvu ujutu). Banane su striktno zabranjene.

Drugi dan

Fokus je na povrću, pa se preporučuje da dan započnete sa pečenim krompirom koji će vam obezbediti potrebne ugljene hidrate za ceo dan. Dozvoljeno je jesti i povrće u kuvanom ili sirovom obliku.

Treći dan

Tokom ovog dana je dozvoljeno kombinovanje voća i povrća, ali bez krompira i banana. Sve treba da bude umereno i da imate sva tri obroka, najbolje bi bilo da posle 19 časova ne jedete.

Četvrti dan

Ponovo možete konzumirati kombinaciju voća i povrća, izuzetak je samo što ovaj dan uključuje i banane. Možete popiti i šolju mleka.

Peti dan

Tokom ovog dana ćete konzumirati meso, teletinu, junetinu, piletinu ili ribu. Možete dodati i krompir, a ono što je obavezno jeste unos 10-12 čaša vode.

Šesti dan

Govedina i povrće su na celodnevnom meniju, pripazite samo kada je u pitanju količina i žvaćite meso što duže.

Sedmi dan

Ovaj dan je rezervisan za uživanje. Za doručak ćete jesti smeđi pirinač uz prirodni voćni sok (ceđena narandža), a ostatak dana možete konzumirati voće i povrće u neograničenim količinama.

Budite istrajni, ne preterujte sa količinama i eto rezultata.

Izvor: Lepa&Srećna