Glumica Nela Mihailović preležala je ovog proleća kovid 19, a zarazila se zbog sitne nepažnje. U kontaktu je bila sa kolegom i dobrim prijateljem, a da bi izbegli zagrljaj i poljubac uobičajene pri susretu, on joj je poljubio ruku. 

Već sutradan je on saznao da je inficiran koronom, a ona je prve simptome dobila narednog dana. Prvo su to bile samo glavobolje, ali vrlo neprijatne i jake, da bi se zatim pojavile i promene na plućima. Odmah zatim se razbolela i njena starija ćerka Marta, dok su mlađa - Petra - i Nelin suprug bili na testu negativni.

Najviše je strepela za Martu zbog činjenice da pati od dečje astme, ali se pokazalo da je korona nije aktivirala Kada su sve tegobe prošle, porodica je odlučila da se ponovo testira i svi su, kako je Nela otkrila u emisiji TV Ordinacija, imali antitela. Međutim, najviše ih imala upravo mlađa ćerka, što pokazuje da je ipak imala koronu.

"Njoj je tek trinaest godina i inače ima snažan imunitet", opisala je glumica. "Jedino što se u ovom periodu kod nje pojavilo bilo je par dana glavobolje koje inače uopšte nema. Niko ne zna da li je preležala kovid i kada ga je preležala, ali sada ima najviše antitela."

Izvor: Lepa&Srećna