Pevačica Zorana Pavić u poslednje vreme je u centru pažnje zbog neverovatne fizičke transformacije. Ona je korigovanim načinom ishrane uspela da smrša čak 20 kilograma. Kako ranije nije vodila računa o ishrani, zbog čega je narušila svoje zdravlje, kada je imala virus korona mislila da je to što se loše oseća upravo posledica eksperimentisanja sa dijetama.

"Koronu sam imala, a da to nisam ni znala. Pre odlaska na Kosovo drugog decembra gde sam održala koncert, nedelju dana sam bila u krevetu. Mislila sam da je samo reč o tome da mi je pao imunitet upravo eksperimenata i strogih dijeta. Nisam izgubila ni čulo mirisa, ni čulo ukusa, niti sam imala temperaturu. Postojali su samo nesnosni bolovi u kostima i mišićima. Organizam me je prikovao za krevet", rekla e Zorana koju su u pomoć pritekli prijatelji.

"Najbliži prijatelji su mi dostavljali razne vitamine i antibiotike. Zaista sam smatrala da je reč samo o padu imuniteta. Nakon što sam otišla kod doktora shvatila sam da imam 53 antitela, kažu da je korona protutnjala kroz mene" , kazala je pevačica koju je kroz sve životne nedaće održavao pozitivni duh koji poseduje.

"Postojali su određeni zdravstveni problemi, nakon toga i razni problemi koji su se samo nadovezivali jedni na druge. Zahvalna sam svom duhu, što me je on u svemu održavao", bila je iskrena pevačica koja je nedavno za Blic otkrila kako je uspela da smrša.

"Ceo svoj život sam grešila, jela sam jednom dnevno u nekim večernjim satima kada po ceo dan imam obaveze. Sada sam sve promenila. Ujutru pre nego što popijem kafu pojedem šumsko voće koje mi prija ledeno. Za ostale obroke jedem bareno meso i povrće. Riba koja može da bude sardina i tuna. Salate i to, ne mešanje ugljenih hidrata i proteina. Volim da pojedem rukolu koja je zdrava", rekla je Zorana.

 Izvor: Lepa&Srećna

-