Pevačica Katarina Grujić je veoma visoka, zgodna i zanosna crnokosa lepotica. Oduvek je bila baš mršava, a u srednjoj školi je u razredu bila najviša i najmršavija.

Ipak, te stvari su se promenile, imala je mali zdravstveni problem i zbog jedne stvari se ugojila i nabacila veliki broj kilograma.

"Nisam bila u mogućnosti da se zdravo hranim, a i zbog kamera koje su nas snimale 24 sata dnevno nisam se prijatno osećala. Imala sam problem sa hormonima, pa sam iz rijalitija izašla sa deset kilograma više", rekla je Katarina  za "Hit informer".

Nikako je nisu privlačile dijete, a želela je da smanji broj kilograma i da dovede liniju do savršenstva. Ona je potom pribegla jednom triku, koji joj je za kratak period doneo rezultate.

"Nisam pobornik dijeta i izgladnjivanja, ne bih ni u ludilu po ceo dan jela samo zelenu salatu, jer to loše utiče na zdravlje. Izbacila sam brašno, šećer i so jer zadržava vodu i smršala sam na potpuno zdrav način", objasnila je pevačica i dodala da je zbog problema sa bubregom ponovo nabacila kilograme, ali je uz proteinsku ishranu brzo vratila kilažu..

Njeni obroci se sastoje od salata i mesa, a minimum tri puta nedeljno ide na treninge kako bi održala vitku figuru.

Izvor: Lepa&Srećna