Priprema:
Tikvicu oljuštiti i narendati kao za jabuke. Šargarepu narendati na sitni na deo za koricu limuna.
Papriku iseći na sitne kockice. Sve posoliti izmešati i ostaviti 10 min.
Ocediti dobro sok rukama.
U ocedjen deo dodati gnječen beli luk, jaja, brašno, prezle i peršunov list.
Sve izjednačiti. U pleh stabiti pek papir i premazati ga uljem.
Praviti pljeskavice i redjati u pleh. Peći na 190 stepeni C 40 min da lepo porumene.
Na pola pečenja tikvice premažite uljem i vratite u rernu.
Bakina Kuhinja
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka