Priprema: Skuvajte pirinač al dente. Očistite i operite zelje, pa ga kratko propržite na ulju (obavezno poklopite tiganj, jer će dosta da prska). Dodajte kuvan pirinač i iseckane orahe (možete i da ih kratko usitnite u blenderu).
Dinstajte na tihoj vatri dok doterujete ukus pomoću začina. Servirajte sa kiselim mlekom.
Izvor: Lepa&Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka