Jednostavne, jeftine i svima dostupne namirnice pripremljene na brz i pravilan način na trpezu donose ručak u kom će uživati cela porodica.
Priprema:
1. Krumpir i luk oljuštite i isecite na kockice.
2. U dublji tiganj stavite ulje, dodajte krompir i luk, pa ih posolite.
3. Pržite na tihoj vatri sa stalnim mešanjem.
4. Viršle iseckajte na kolutiće, a kada se krompir zapeče, ubacite ih u tiganj i pržite uz neprekidno mešanje.
5. U tiganj dodajte i malo vode, ostavite na šporetu dok vode ne ispari,a krompir ne omekša.
Izvor: Lepa&Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka