Priprema:
Pristavite vodu da provri, dodajte mleko i polako sipajte griz.
Mešajte na tihoj vatri da se ne stvore grudvice.
Kuvajte dok se ne zgusne, a zatim dodajte puter i cimet.
Neka ostane na toplom da dostigne maksimum gustine.
Pred samo serviranje prelijte medom.
Recept: Kika K.
Shutterstock
Izvor: Lepa&Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka