Maša Memedović je postala omiljena influenserka, a na Instagramu se svi oduševljavaju, pre svega, njenim "ulovima" po "sekond hend" destinacijama.

Devojke su opčinjene Mašinim modnim kombinacijama, dame koje vole uređenje enterijera prate šta je sve kupila od kućnih detalja. A nedavno je i podelila svoj recept za domaći sos od paradajza i - došlo je do sitne rasprave!

Maša priznaje da ponekad servira sos "iz tegle" uz testeninu, ali joj ne treba mnogo vremena ni da spremi onaj po svom ukusu.

Potrebni su glavica crnog luka, par čenova belog luka, komad slanine, ljuta papričica i paradajz koncentrat iz tube. Mnoge mere su "od oka" kako kaže Maša, ali je važno da paradajz bude baš "koncentrat". "Bitno je, jer mu daje lep ukus", navodi ćerka popularnog voditelja Jovana Memedovića.

Zatim dodaje začine da se malo proprže - so, biber i origano, ako je potrebno, još belog luka i sve to naliva vodom u kojoj je skuvala makarone. Na kraju, Maša dodaje i pavlaku za kuvanje. Servira uz pastu i plavi patlidžan pečen u rerni.

Uz brojne pozitivne komentare javio se i jedan Mašin pratilac da kaže kako "neutralna pavlaka nema tu šta da traži". Međutim, Maša je prekratila raspravu jednim jedinim komentarom: "OK, ti nemoj da stavljaš".

Šta vi kažete - da li biste probali i paradajz sos sa pavlakom ili ipak ne? Pročitajte i kako čuvena kuvarica Marta Stjuart sprema špagete sa sosom od paradajz, a u galeriji pogledajte mamu Mirjanu s kojom je Maša nedavno bila u provodu za rođendan.

Instagram / masamemedovic, Instagram / mirjana_memedovic Bivša žena Jovana Memedovića uživa u prirodi kao i njena ćerka Maša

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.