Za jagode kažu da su najslađe onda kada im prolazi sezona. Tada je idealna prilika da ovo voće iskoristite za neke od brojnih poslastica, a šta može da bude lepše od sladoleda. Brzo se pravi, a bez šećera je.
Priprema:
1. Očistite jagode, pa ih stavite u blender zajedno sa medom i jogurtom. Izmiksajte sve dok ne dobijete kompaktnu smesu, odnosno roze boju.
2. Stavite u zamrzivač dok se ne stvrdne. Ako ste nestrpljivi da uživate u sladoledu odmah, umesto svežih koristite zamrznute jagode.
Izvor: Lepa&Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka