OVAN

POSAO: Vi radite vredno i savesno uz osmeh. Danas odbacujete ljubaznost i odlučno se bavite problemima koji mogu ugroziti vašu poziciju. LJUBAV: Odlazak u pozorište, bioskop će obogatiti vaš ljubavni život. Izađite, napustite četri zida. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK

POSAO: Balansirate između dobrog i lošeg. Pokušavate da pronadjete najbolji mogući način da komunikacija uspe. LJUBAV: Poručujete partneru da je došlo vreme akcije! Da se pokrenete da oživite strast! ZDRAVLJE: Glavobolja, osetljive oči.

BLIZANCI

POSAO: Okupljate ljude, potrebna vam je publika da svoje ambicije predstavite drugima. Vide vas kao lidera koji pokreće. LJUBAV: Svoje misli i emocije kontrolišete. ZDRAVLJE: Ogledalo? Ne, nije vam potrebno. Sjajno se osećate.

RAK

POSAO: Puni ste ideja. Želite da spojite tradiciju i moderno. Prvom prilikom će te ih saopštiti saradnicima. LJUBAV: Unostite društvene aktivnosti u ljubavni život i vama se to dopada… ali partner negoduje. ZDRAVLJE: Preopteretili ste glasne žice. Opustite grlo.

LAV

POSAO: Dominantno pristupate poslu koji vas čeka. Vaše ideje su urodile plodom i radite sve sa puno elena. LJUBAV: Zadovoljstvo vas je obuzelo i malo razmazilo. Raspoloženi ste za dobru večeru a partner je glavni kuvarZDRAVLJE: Sve je na svom mestu.

DEVICA

POSAO: Dan suočavanja. Za vas veoma napeta i stresna situacija. Želite da pobegnete i prespavate. LJUBAV: U domu slično kao i na poslu... svi zahtevaju neka objašnjenja. Partner nestrpljivo čeka bilo kakav odgovor od vas. ZDRAVLJE: Nesanica, vrtoglavica.

VAGA

POSAO: Intuicija vam dosta pomaže. Napustila vas je sitničavost koja je bila prisutna u pojedinim trenucima. Pružate ruku prijateljstva. LJUBAV: Sve što partner predloži vi jednostavno prihvatate. Dete se probudilo i samo klima glavom. Sve vam se dopada. ZDRAVLJE: Srce zdravo kuca.

ŠKORPIJA

POSAO: Dugo ste analizirali ono što radite. Došli ste do konačne ideje i zaključka. Kreativnost vam pomaže. LJUBAV: Velika strast može poljuljati trenutne emocije. Prolazno je. ZDRAVLJE: Mračne misli dovode do teskobe. Izbacite to iz sebe.

STRELAC

POSAO: Veoma ste koncentrisani na sve što se dešava u poslovnoj okolini. Konstruktivni ste. LJUBAV: Loš odnos sa roditeljima može uticati na vašu vezu. Nađite rešenje što pre, jer može doći do izbora otac, majka ili PARTNER! ZDRAVLJE: Opustite se, napetost nigde ne vodi.

JARAC

POSAO: Ukoliko se usresredite na pozitivne stvari i rešenja finansijska dobit neće izostati. LJUBAV: Tražite drastična rešenja vaše situacije. Osećate se odbačeno i neshvaćeno. ZDRAVLJE: Krenite na put - doneće vam više pozitivne energije. VODOLIJA

POSAO: Dobre ideje ne manjkaju. Razmišljate koju ćete prvu sprovesti u delo. LJUBAV: Veza sa porodicom polako dolazi na mesto. Počinje da vlada mir i spokoj. Uživate. ZDRAVLJE: Dobar san utiče na vaše zdravlje.

RIBE

POSAO: Saradnici užurbano rade na svojim projektima a vi ih pratite. Energija je dobra i svi je osećaju. Mlađe kolege imaju ideje. LJUBAV: Površnost je nešto što se ne dopada partneru. Unesite emocije. ZDRAVLJE: Bolovi u donjen delu kičme. 

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.