Pojedini znakovi koliko god novca da zarade, oni sve do poslednje pare i potroše. Drugim ljudima se ponekad čini da potroše i više nego što zarade. Evo koji znakovi su najveći rasipnici.

Blizanci

Blizanci su po svojoj prirodi veoma druželjubivi, pa najviše novca potroše na druženje, izlaske i na nepotrebne stvari. Ovom znaku sve što zaradi veoma brzo prođe kroz prste. Vole da ljudima oko sebe odaju utisak da su imućni i da im novac ne predstavlja važnu stavku u životu. 

Strelac

Oni se najčešće vode maksimom "živim samo jednom", pa umesto da štede novac Strelčevi se baš rasipaju. Uživaju u tome da rade i zarade, a svaki dinar im brzo ode iz džepa. Često im se dešava da poslednjih dana u mesecu totalno ostanu bez prebijene pare i da doslovce preživljavaju. 

Vaga

Ovaj horoskopski znak najbrže troši novac, a finansijski plan im ne ide baš od ruke. Pozajmljuju prijateljima, rodbini i dragim ljudima, a kad dođe vreme za naplatu duga one to i zaborave. Vage takve situacije ne opterećuju, jer im je na kraju dana najvažnije da budu u omiljenom društvu i da budu voljene. 

 Izvor: Lepa&Srećna