OVAN

Vaš fokus ove nedelje je na novcu, pa za romansu ostaje malo vremena. Posebnu pažnju obratite ako se putanje finansija i ljubavi ukrste, može doći do ekstravagantnih troškova ili poklona. Za emocije su najbolji kraj nedelje - od petka vaš ego počinje da popušta pred sentimentalnim iskušenjima.

BIK

Počinjete sedmicu ispunjeni magnetskim šarmom, a okolina će to svakako primetiti. Venera ulazi u znak vašeg vladaoca pa sve romantične poruke sačuvajte za direktne susrete - ne trošite se na mejlove ili SMS. Zauzeti pripadnici znaka uživaće u svojoj vezi, ali ako je partner osetljiv, moguća je i mala ljubomorna kriza.

BLIZANCI

Vreme je da se malo odmorite, odmaknete, razmislite o svemu. Ako je raskid svež, dajte sebi još vremena da se oporavite i odživite tu tugu. Neće ta faza dugo trajati. Ako tražite ljubav, krenite u društvo doterani najlepše što umete, videćete da će komplimenti početi da pljušte. Obratite pažnju, neki od njih imaju dublji smisao.

RAK

Visok nivo energije i dosta druženja omogućiće vam surete koji prilično obećavaju. Ipak, nemojte da zagrizete više nego što možete da sažvaćete. Prvo odaberite stolicu na kojoj ćete sedeti ili je barem detaljno razgledajte, pa se tek onda upuštajte nešto dalje u priču.

LAV

Ljubav vam može doslovno kucnuti na vrata ove nedelje. Spremite se da dočekate prijatelje ili iznenadne goste, biće to lepa prilika. Ako ste u tajnoj vezi, malo se pripazite i ne dozvolite da vas emocionalno iscrpi. Posvetite se sebi i na vreme zaštitite svoje interese.

DEVICA

Partner će vam se maksimalno posvetiti ove nedelje, pa se pripremite na razna uživanja. Slobodno pustite da se sve odvija prirodno, nema potrebe čak ni da rešavate neke stare, sitnije sukobe. Ako ste slobodni, planirajte izlet sa društvom u prirodu, naročito ako imate mogućnosti da provedete čitav vikend negde.

VAGA

Sedmica počinje s dosta nemira, prilično emocionalno i rastrzano, ali nemojte testirati svoje granice. Pojednostavite stvari razgovorom, direktnim pitanjima i bez mnogo okolišanja. Slobodno potražite i podršku prijatelja, nekog ko vas dobro razume i kad niste sigurni šta vas muči.

ŠKORPIJA

Insistirajte na razgovoru, saradnji, zajedničkim projektima i romansa će procvetati. Kakve god da probleme imate, lakše ćete ih rešiti ako tenzija malo popusti. Bacite se u kulinarske avanture - ako vas partner prati, biće to neutralni teren za kompromise. A ako ste usamljeni, hrana je dobar povod za druženje i nova poznanstva.

STRELAC

Nedelja počinje vrlo obično, ali su iznenađenja bukvalno "iza ćoška". Partner će vas obradovati poklonom, predlogom a neke čak i bračnom ponudom. Iskoristite šanse na najbolji način. Ako ste u potrazi za novim poznanstvima, mogućnosti se ukazuju na mestima gde ima dosta ljudi - šetalištima, izletištima... otvorite oči.

JARAC

Otkrivaju se brojne tajne ove nedelje, a neke od romantičnih intriga koje ste prikrivali izlaze na svetlo dana. Nije to možda tako loše kako će vam se učiniti u prvi mah. Zauzmite čvrsto svoj stav, ipak je najvažnije šta vi mislite a ne neko drugi. Ako postoje i pravni aspekti, konsultujte što pre stručnjaka.

VODOLIJA

Sve pada u drugi plan, društvo, izlasci i romansa su prioritet. Moguće je da će se jedno prijateljstvo pretvoriti u ljubavnu vezu. Bićete konačno spremni da izrazite svoja osećanja. Ako ste usamljeni, obratite pažnju na svoj izgled - do maksimuma! Nova frizura, manikir, pedikir - sve treba da bude tip-top.

RIBE

Koliko god da ste rastrzani između ljubavi, posla i porodice, kosmos vam poručuje da se posvetite sebi, svom zdravlju i odmoru. Oni u dugoj vezi počeće ozbiljno da razmišljaju o braku ili zajedničkom životu, a ove nedelje počinju razgovori na tu temu. Sve što možete da učinite da se ljubavna energija što više obnavlja umesto što se rasipa - učinite.

 Izvor: Lepa&Srećna