Nedeljni horoskop obeležiće prelazak Neptuna u direktan hod! Evo šta vam zvezde najavljuju iz dana u dan...

PONEDELJAK 23. NOVEMBAR

Kako je Mesec vladar dana i on pravi trigon sa Merkurom i konjukciju sa Neptunom što je odlična osećaj i intuicija da sve što ste planirali to i uradite. Mnoge osobe će biti u harmoniji same sa sobom i svojim mislima tako da će takva energija biti i oko vas u vašoj okolini. Kreativnost je vrlo naglašena pa i emocije su odlične pa možete tačno znati kako da se ophodite prema voljenoj osobi i odnosima uopšte.

Divno da je ovako dobar početak radne nedelje pa sve što ste planirali danas možete započeti. Kod mnogih osoba je izražena maštovitost a posebno kod pripadnica lepšeg pola. Dobra energija na poslu kao i u privatnom životu može ukloniti sve prepreke danas koje se pojave ili su postojale od ranije. Budite jasni i tačno izdefinišite svoje ciljeve da ih ostvarite.

UTORAK 24. NOVEMBAR

Dan je pod vladavinom marsovske energije koja nam iz Ovna daje borbenost,  ishitrenost i akciju. Mesec iz Riba pravi sekstil sa Plutonom,  Jupiterom i Saturnom što vam donosi prilagođavanje i razrešenje prepreka koje vas snađu na putu do cilja. Uspešno rukovanje finansijama,  sigurnost i mnoge druge povoljnosti možete imati od ovih aspekata. Zatim Merkur pravi trigon sa Neptunom što vam daje ogromnu intuiciju i dobre mogućnosti za razmišljanje rasuđivanje,  intuiciju pa sve što je kreativno možete uraditi uz pomoć intuicije i razuma.

Energije ovog aspekta su čiste pa kao takve dobre su za sve ljude koji su sami,  samostalni i koji koriste svoju intuiciju. Zatim Mesec prelazi u znak Ovna što će kod mnogih probuditi strasti i želju za akcijom. Mesec će praviti trigon sa Suncem što vam daje lepu vatrenu energiju za sva uživanja.

SREDA 25. NOVEMBAR

Ovim danom vlada merkurovska energija pa kako je on u Škorpionu onda nam daje dubinu sagledavanja stvari,  prodornost i konkretnost. Mesec tranzitira kroz Ovna noseći sa sobom želje,  strasti, akciju i sve što je pionirsko u duši. Mnogi drugi tokovi u ovom danu se nastavljaju od prethodnih dana. Vrlo su povoljne energije dana posebno za neke osobe u profesiji vezanoj za narod, državu, porodicu,  pravosuđe. Dan je više nego povoljan za većinu ljudi da razreše svoje zamršene procese.

ČETVRTAK 26. NOVEMBAR

Vladar ovog dana je srećni Jupiter koji tranzitira kroz Jarca i jedva čeka da svoja prava prenese u originalnu Vodoliju. Zatim Mesec pravi konjukciju sa Marsom pa treba obratiti pažnju na ishitrene poteze zbog neke brzine i inpulsivnosti možete pogrešiti. Još se Mesec negativno aspektuje sa Plutonom, Jupiterom i Saturnom pa možete očekivati nesmotrene troškove, gubitak novca, strahove, neki vid prepreka ili blokada.

Moguća su teža prilagođavanja ljudima i situacijama sa kojima se srećete u toku dana. Moguće je zbog emotivnog nezadovoljstva da uđete u veće troškove pa dobro pazite i strpite se danas jer ovaj aspekt brzo prolazi a može vam ostaviti veći minus na računu.

PETAK 27. NOVEMBAR

Vladar ovog dana je lepa Venera koja tranzitira kroz strastvenog Škorpiona. Merkur pravi sekstil sa Plutonom što vam može dati da iz dubine sagledate stvari i rešavate sve probleme koji su vam na putu do cilja. Lako se snalazite i rešavate sve komplikacije u toku dana i iz prethodnih dana ili prošlosti. Početkom dana zbog kvadrata Meseca iz Ovna neke stvari bi mogle da se zakomplikuju i ne idu kako ste planirali.

Zatim Mesec ulazi u Bika pa se možete malo opustiti. U toku dana Mesec pravi konjukciju sa Uranom i konjukcija opoziciju sa Venerom što daje nervozu,  stres,  prekide u vezama posebno onim površinskim bili oni emotivni,  poslovni ili neki prekidi u grupama ili timskom radu. Pojedini odnosi koji su vas opterećivali se takođe prekidaju jer ne možete podneti da vam crpe pozitivnu energiju stalnim kuknjavama i nezadovoljistvima. Sa druge strane, i vi možete biti ostavljeni pa da vam to stvara nervozu i da se pitate zašto? Budite oprezni i pažljivi u svim vrstama odnosa i izbegavajte konflikte.

SUBOTA 28. NOVEMBAR

Vladar dana je Saturn koji tranzitira kroz svoje prirodno polje u Jarcu koje nam daje da na siguran i teži način dođemo do učenjauspeha u životu i prati nas na našem životnom sudbinskom putu. Sekstil Meseca iz Bika sa Neptunom iz Riba može nam danas dati lepu kreativnost,  lepe emotivneodnose i planove sa vašom voljenom osobom. Radite nešto što volite i što vas čini srećnim.

Ako ste imali problema sa voljenom osobom sada možete da sve popravite i izgladite odnose i da uživate u nekoj zabavi i druženju. Već duže vreme Neptun je bio retrogradan pa danas kreće direktno što je dodatno dobro za sve što je nekako bilo nedefinisano i nejasno da se pokrene i kao da se magla podiže i jasno se vidi šta je šta i ko je ko. Uživajte u lepom danu.

NEDELJA 29. NOVEMBAR

Sunce je vladar dana i kako je ono u Strelcu koji je optimističan,  srećan i širi oko sebe pozitivnu energiju onda možemo i mi da mu se pridružimo i sve negativne misli i strahove ostavimo iza sebe. Zatim Mesec pravi trigon sa Plutonom što nam daje snagu,  intuiciju prodornost i osećaj šta je kome potrebno. Veliki polet i energija prosto može da vas preplavi pa i drugima da pomažete.

U nastavku Merkur je u sekstilu sa Jupiterom što je odličan aspekt za sve dogovore,  pregovore,  srećne komunikacije sa inostranstvom,  strancima i svima sa kojima budemo u kontaktu .Nedelja je vrlo povoljna za svaki vid komunikacije,  druženja za pokretanje akcije ili neki novi vid zabave sa prijateljima. Svi aspekti su dobri u ovom danu samo jedna opozicija Meseca i Merkura može malo doneti rastrzanost između misli i osećanja ali i to možete prevazići. Zatim krajem dana Mesec prelazi u znak Blizanaca koji će pokrenuti planiranje za sledeću nedelju.

Astrolog: Željka Knežević