Vladavina Škorpije označila je period u kojem smo se oslobodili starog, skinuli smo svoj stari plašt tajni i teških emocija iz prošlosti, a u vladavini Strelca počinjemo da živimo. Sunce je ušlo znak Strelca 21. novembra 2020. godine i ostaće u njemu sve do 22. decembra. U isto vreme, Venera, planeta ljubavi i novca, ulazi u znak Vage - u ljubavi se traži pravda i velika istina.

Neptun kreće direktno i ponovo vraća stari sjaj i živopisne boje našem ljubavnom životu, ali - sa druige strane, pomračenje Meseca donosi surovo suočavanje sa realnošću. Kiron, pozant kao iscelitelj, ovih dana započinje direktan hod - mnoge rane će biti zaceljene, a srce spremno za novu ljubav. Ova planetarna dešavanja i vladavina Strelca doneće najbolju sreću za ova 3 horokopska znaka:

Ovan - Posmatrate horizonte života sa više nade

Očekuje vas veliki uspeh tokom vladavine Strelca. Kada Sunce osvetli vašu devetu kuću edukacije, putovanja, spiritualnosti i mogućnosti - bićete inspirisani da stvarate i iskoristite sjajne prilike za svetlu budućnost. Jupiter u vašoj desetoj kući karijere donosi ostvarenje želja i snova na ovom životnom polju. Pomračenje Meseca u Blizancima donosi nešto vrlo važno za vaš znak Zodijaka - ne odlažite planove za sutra, prekosutra, ne razmišljajte od juče, već delujte DANAS.

Lav - Slavite svoje pobede

Sijate u sezoni Strelca ispunjeni energijom ljubavi i zahvalnosti. Sunce energizuje i revatilizuje vašu strastvenu petu kuću sreće, romantike i ličnih ekspresija. Imate neverovatnu harizmu i širite iskre sreće gde god da se pojavite, Jupiter osvetljava vašu kuću zdravlja, pa je moguće da ćete se osloboditi mnogih lošuh navika. Preuzmite rizik, izađite iz začaranog kruga rutine i svoje zone komfora - vreme je za velike pobede. Lunarna eklipsa je blizu, a ona vam donosi bolju komunikaciju i jasniju viziju budućnosti.

Strelac - Novi početak

Dogodiće vam se puno stvari na kojima ćete biti zahvalni. Putovanje Sunca oko vašeg znaka doneće vam naročitu sreću u partnerskim donosima. Mnoge želje će vaam se ispuniti, a ono što otvara vrata lepim životnim mogućnostima jeste oslobađanje od tereta prošlosti, odnosno od svih stvari koje vam više ne služe na dobro. Razvijate se, radite samo ono što vam donosi dobro i najbolje. Vaše strasti se pretvaraju u genijalne ideje. Božanstvene mogućnosti su pred vašim horoskopskim znakom.

Izvor: Lovesensa