Mesec u znaku Riba ne donosi puno akcije, pa ćete možda želeti više da odmorite. Prvi deo dana nije povoljan za započinjanje stvari, naročito ne velikih projekata. Može nedostajati inicijative i energije. Sekstil Meseca sa Saturnom koji se dešava oko 10h je dobro iskoristiti za završavanje započetog.

Postoji sigurno nešto što ste dugo ostavljali po strani. Sada je idealan momenat da to dođe na red. To može biti neka obaveza, neki deo posla, ali može biti i rešavanje pitanja u nekom odnosu. Ovo je vreme da se nešto zaokruži.

Od 12h do 16h Mesec u praznom hodu doneće osećaj da stvari stoje i da se ne pokreću. Osećaj stagnacije, a mnogima i dosade, može pratiti mnoge. Ovo je vreme za odmor, za popodnevni san ili za meditaciju. Preporučuje se čišćenje prostora i bacanje nepotrebnih stvari.

Od 16h se potpuno menja energija. Osetićete nagli priliv energije, potrebu za akcijom i kretanjem. Ukoliko birate idealan momenat da nešto važno započnete, što će biti aktuelno u vašem životu narednih 28 dana, ovo je trenutak. Iskoristite ovu dobru energiju za sport, kretanje, a takođe i za organizaciju svega što želite. Mesec u trigonu sa Suncem u popodnevnim časovima pojačaće strasti, i doneti dobar balans u odnosu sa partnerom!

Astrolog: Nevena Cvetković